Arsenal ja Pierre-Emerick Aubameyang tukistivat Leicesteriä Lontoossa lukemin 3-1.

Valioliigassa näyttävästi esiintynyt Arsenal jatkoi hyviä otteitaan Leicesteriä vastaan Emirates Stadiumilla ja kotiyleisö pääsi nauttimaan eittämättä yhdestä kauden toistaiseksi näyttävimmistä maaleista.

Toisella puoliajalla pelin ollessa 2-1 Arsenal lähti itsevarmalla otteella omasta päädystä kohti Leicesterin maalia. Sykähdyttävä hyökkäys alkoi maalivahti Bernd Lenon syötöstä ja pallo siirtyi eleettömästi tyylillä pelaajalta toiselle koko kentän halki, kunnes lopulta Mezut Özil syötti pallon Pierre-Emerick Aubameyangille, joka siirsi pallon maaliin vaivattomasti.

Ottelun alku oli kuitenkin Arsenalille tahmea, sillä vieraat pääsivät 1-0 johtoon Hector Bellerinin oman maalin johdosta. Özil toi isännät tasoihin tukevalla laukauksella ensimmäisen puoliajan lopussa. Vaihdosta sisään tullut Aubameyang iski ottelun seuraavat kaksi maalia toisella puoliajalla.

Özil teki myös saksalaista historiaa, sillä hän pääsi tasoihin jaetulle ykkössijalle maamiehensä Jürgen Klinsmannin kanssa Valioliigassa tehdyissä maaleissa. Molemmalla pelaajalla on kasassa 30 osumaa ja Özil odotettavasti tulee jättämään saksalaislegendan taakseen tällä kaudella.

Arsenalilla on kasassa nyt kymmenen perättäistä voittoa kaikki kilpailut mukaan lukien ja lontoolaiset ovat Valioliigassa neljäntenä kahteen pisteen päässä Manchester Citystä.