New Jersey Devils otti asiakseen sekoittaa pakkaa hieman lisää tuoreimman tweetin myötä. 

Jack Hughesin paikka ensimmäisenä varauksena Vancouverissa näytti pitkään varmalta, mutta vaakakuppi on viime aikoina kallistunut Kaapo Kakkoa kohti käynnissä olevan MM-turnauksen takia. Slovakian jäillä esiintyvistä superlupauksista vain toinen on onnistunut vakuuttamaan kriitikot ja asiantuntijat isoissa peleissä. 

Kakko on tehtaillut näyttäviä maaleja pitkin kisoja, mutta eilisessä Leijonien 3–1-voitossa Tanskaa vastaan nähtiin jälleen kerran jotain ainutlaatuista. 18-vuotias laituri harhautti kaksi Tanskan pelaajaa ja viimeisteli kiekon nätisti maalivahdin selän taakse. Kakon potentiaalinen tulevaisuuden työnantaja otti myös kantaa tapahtuneeseen. 

Tweetti on sittemmin kerännyt runsaasti vastauksia kannattajilta, joista osa näyttäisi puoltavan tällä hetkellä Kakon valitsemista ykkösenä Hughesin sijaan. Tarkkasilmäiset ovat varmasti löytäneet kommenttitulvan seasta myös merkittävän suomalaisen puolestapuhujan, nimittäin vastikään Euroviisuissa esiintynyt Darude otti myös kantaa lyhyesti ja ytimekkäästi Kakon maaliin. 


Kakko jakaa turnauksen maalipörssin kärkisijaa Venäjän Jevgeni Dadonovin kanssa kuudella maalilla. Odotettavissa on todennäköisesti lisää täysosumia, kun Leijonat kohtaavat seuraavaksi kisojen heittopussina tähän asti toimineen Iso-Britannian.