Tampa Bay Lightning on ollut äärimmäisen vaarallinen joukkue läpi koko runkosarjan ja liittyi tuoreen voiton myötä harvinaiseen seuraan. 

NHL:n runkosarjan voittanut Tampa Bay Lightning kaatoi Ottawa Senatorsin lukemin 5-2 viime kierroksella ja haali kauden 60. voittonsa. Tämän myötä Lightning NHL:n historian kautta aikojen kolmas joukkue, joka on onnistunut saavuttamaan vähintään 60 voittoa yhden runkosarjan aikana. Vastaavaan on kyennyt vain Montreal Canadiens kaudella 1976-77 ja Detroit Red Wings kaudella 1995-96. 

Tampa Bayn johtaviin pelaajiin kuuluva Nikita Kucherov (39+86=125) saavutti myös mainitsemisen arvoisen merkkipaalun kolmella syöttöpisteellä Senatorsia vastaan. Venäläinen pelaa tilastojen valossa 2000-luvun tehokkainta kautta ja on tasoissa Joe Thorntonin 125 pisteen suorituksen kanssa kaudelta 2005-06. 

Kucherovilla on vielä kolme peliä aikaa haalia vähintään kolme pistettä ja laittaa venäläispelaajien yhden kauden piste-ennätyksen uusiksi. Kyseinen ennätys on toistaiseksi vielä Aleksander Mogilnyn hallussa (76+51=127). 

Viimeisenä knoppitietona lisättäköön, että Kucherov on myös enää kahden syöttöpisteen päässä laitapelaajien yhden kauden syöttöpiste-ennätyksestä. Jaromir Jagr taituroi laitahyökkääjänä 87 maaliin johtanutta syöttöä kaudella 1995-96. Kucherovilla on kasassa tällä hetkellä jo 86 syöttöpistettä ja mitä todennäköisemmin menee Jagrin ohitse seuraavan kolmen pelin aikana.