Yön NHL-kierroksen toisessa ottelussa nähtiin paljon suomalaisväriä. 

Ailahtelevasti suoriutunut Vancouver Canucks piti pintansa vireessä olevaa Minnesota Wildia vastaan. Mikko Koivun ja Mikael Granlundin tähdittämä vierasjoukkue saapui Vancouveriin viiden ottelun voittoputkessa, mutta isännät pistivät juhlille lopun Elias Petterssonin kahdella maalilla 5-2 voitossa. 

Markus Granlund pääsi ensimmäisenä ottelussa maalin makuun. Suomalainen piti tonttia Wildin maalin edessä ja sai Bo Horvatilta loistavan syötön lapaan, jonka jälkeen verkot heiluivat Devan Dubnykin selän takana. 

Jordan Greenway tasoiti ottelun lukemaksi 1-1 vain sekunteja myöhemmin.

Toisessa erässä Jake Virtanen vei Vancouverin uudestaan johtoon upealla rannelaukauksella ylivoimalla. Joukkueen kiistaton ykköstykki Elias Pettersson ampui taululle 3-1 lukemat tyylikkäällä one-timerilla, mutta Wild pääsi kaventamaan Ryan Suterin 3-2 osumalla ylivoimalla ja maalin syötti vanhempi Granlund. 

Pettersson antoi kotiyleisölle lisää aihetta hymyyn kolmannessa, kun 19-vuotias tulokas pääsi yksinläpi ja ampui illan toisen maalin terävällä rannelaukauksella. Ben Hutton vasaroi viimeisen naulan tyhjään maaliin ja lukemat 5-2. 

- Ensimmäisistä peleistä lähtien on tuntunut hyvältä. Kuitenkin samalla tuntuu, että on varaa parantamiseen ja me voimme saada enemmän maalipaikkoja. Me voimme luoda enemmän hyökkäyspäädyssä, kommentoi Wildin Granlund ottelun jälkeen, jolla on kasassa nyt tehot 5+5=10 ja kahdeksan ottelun pisteputki.