Liverpoolilaiset ovat tunnettuja intohimoisia omien puolustajia ja tämän sheffieldiläinen nyrkkeilijä sai selville ikimuistoisella tavalla. 

Iso-Britanniassa nähtiin epämiellyttävä loppu nyrkkeilyottelulle lauantaina Liverpoolissa. Raskaansarjan ottelussa kohtasivat olympiamitalisti ja suosittu Liverpoolin oma poika David Price, sekä tämän vastustaja Sheffieldistä, Kash Ali

Kaksikon välillä kiehahti pahasti yli verbaalisesti jo lehdistötilaisuudessa, jonka aikana molemmat vannoivat tyrmäysvoiton ja totaalisen tuhon nimeen. Ottelun loppu oli kuitenkin kaikkea muuta, kuin tyrmäävä. Viidennessä erässä Ali paini liverpoolilaisen kanveesiin ja tämän jälkeen Ali puri Pricea vatsasta. 

Tilanne ei jäänyt keneltäkään huomaamatta ja tuomari diskvalifoi Alin välittömästi. 


Intohimoinen liverpoolilainen yleisö ei halunnut päästää Alia helpolla. Nyrkkeilijän päälle lenteli useita tyhjiä ja täysiä tuoppeja, kun tämä matkasi takaisin pukuhuoneeseen turvamiesten saattelemana. 

Iso-Britannian nyrkkeilykomission on ilmoittanut hyllyttävänsä Alin 20 000 punnan ottelupalkkion tapahtuneen seurauksena. 

– Minulla ei ole tekosyitä tapahtuneelle. Ottelin ensimmäistä kertaa isolla lavalla. Olin todella innoissani, minä vain halusin otella. Katujen mentaliteetti iski päälle, se oli tyhmää, kommentoi Ali ottelun jälkeen IFL TV:n haastattelussa.