Vapaaottelupromootio Rizin on julkaissut mainoksen uudenvuodenaaton odotetuimmasta ottelusta.

Erikoisten sattumien jälkeen Floyd Mayweather ottelee sittenkin Tenshin Nasukawaa Rizin -promootion vuoden viimeisessä tapahtumassa uutenavuotena. Promootio julkaisi myöhään eilen paljon puhutusta mahdollisesta kohtaamisesta virallisen mainosvideon, jossa Mayweather itse toteaa, että on aika otella. 


Viime kuussa Mayweather ilmaantui yllättäen Tokioon ottelua koskevaa lehdistötilaisuutta varten ja ilmoitus tulevasta kohtaamisesta nuorta potkunyrkkeilijää vastaa keräsi otsikoita ympäri maailmaa. Muutaman päivän kuluttua lehdistötilaisuuden jälkeen Mayweather kuitenkin peruutti osallistumisensa ja totesi, että kyseessä oli iso väärinkäsitys. 

Nyrkkeilijän ilmoituksen jälkeen Rizinin johto julkaisi tiedotteen, jossa he vakuuttivat, että ottelu on tapahtumassa ja Mayweatherin on noudatettava allekirjoitettua sopimusta. 

Promootio nähtävästi lunasti lupauksensa ja tuoreen promovideon perusteella näytösottelu Mayweatherin ja Nasukawan välillä käydään 31. joulukuuta Tokiossa. 

– Tämä on viihdebisnestä. Sitä minä menen sinne tekemään. Sitä minä rakastan. Aion tehdä töitä laittaakseni esityksen pystyyn kolmen erän ajaksi, kommentoi Mayweather lehdistötiedotteessa. 

Ottelun säännöt ovat seuraavanlaiset: 

- Kolme erää ja yhden erän kesto on kolme minuuttia
- Nyrkkeilyn säännöt 
- 67,7 kilon painoluokka
- 8 unssin nyrkkeilyhanskat 
- Kehän laidalla ei ole tuomareita pisteyttämässä
- Ottelussa sallitaan täysi kontakti, mutta kummankaan virallinen saldo ei saa ottelusta merkintää