Bate Borisov tarjosi yhden isoimmista yllätyksistä tällä kaudella, kun pienen budjetin joukkue peittosi Arsenalin 1-0 Eurooppa-liigassa. 

Vieraissa voi joskus olla vaikeaa, mutta osasiko kukaan ennustaa BATE Borisovin voittoa Lontoon miljonääreistä? Eurooppa-liigan pudotuspelikierroksella nähtiin todellinen jättiyllätys, kun isännät veivät kohtaamisen Arsenalia vastaan nimiinsä 1-0. 

Valko-Venäjän ylpeys meni johtoon juuri ennen taukoa Stanislav Dragunin vapaapotkulla ja maali oli kultaakin arvokkaampi, sillä se sinetöi voiton Borisoville. 

Shokkitappio on herättänyt massiivisia otsikoita brittiläisessä lehdistössä, eikä tuttuun tyyliin armoa ole luvassa. Lisää suolaa haavoihin kaadettiin Twitterissä brittiläisen journalistin toimesta. Charles Watts oli nauttimassa aamiaistaan kahdeksaan aikaan aamulla Burger King -pikaravintolassa ja huomasi, että viereisessä pöydässä istui kourallinen Borisovin pelaajia. 

Lontoon suurimpien seurojen kukistamisesta yöunien kautta Burger Kingiin purilaiselle. Joku voisi todeta, että tylyä kohtalon ivaa tuokin omalla tavallaan. 

Arsenalin onneksi kasvojenpesun paikka Borisovia vastaan koittaa jo 21.2 ja paikkana Lontoon Emirates -stadion.