San Jose Sharks oli tyly vieras ja murjoi Vancouver Canucksin päättäväisesti lukemin 7-2.

Kuuden ottelun voittoputkessa olevan San Jose Sharks antoi jälleen kerran tuntuvan näytteen tulivoimastaan ja uhriksi joutui Vancouver Canucks.

Vieraat menivät jo 3-0 -johtoon ensimmäisen kymmenen minuutin sisällä. Maaleista vastasivat Timo Meier, Evander Kane ja Melker Karlsson. Vancouverin Bo Horvat vastasi isäntien 3-1 -kavennuksesta. Yksi kauden onnekkaimmista maaleista nähtiin avauserässä Kanen toimesta, joka kokeile tuurilla rystynostoa maalia kohti ja veto päätyi odottamattomasti nuoren Mikey DiPietron taakse.

Kane päätyi uudestaan maalitilastoihin toisessa erässä kauden 26. osumallaan. Loput Sharksien maaleista iskivät Tomas Hertl, Kevin Labanc ja Joe Pavelski. Vancouverin illan toisen osuman tarjosi Derrick Pouliot