Columbus Blue Jacketsin pelaajat onnistuivat yllättämään valmentajansa melkoisella tempauksella kesken ottelun. 

Boston Bruins pääsi erikoisella tavalla hyödyntämään miesylivoimaa Columbus Blue Jacketsia vastaan viime kierroksella.

Toisen erän lopussa Columbuksella oli 5-3 -johto, mutta Boston onnistui kaventamaan maalin päähän Brad Marchandin illan toisen osuman avulla. Merkittävää tilanteesta teki se, että sinitakeilla oli vain neljä pelaajaa jäällä, vaikka käynnissä ei ollut minkäänlaista erikoistilannetta. 

Boston voitti aloituksen ja Marchand viimeisteli tarkan laukauksen Columbuksen maaliin. Tilanteen jälkeen kotijoukkueen päävalmentaja John Tortorella ei ollut uskoa silmiään, kun hän tajusi mitä oli tapahtunut. 

Columbuksen onneksi haaviin päätyi kuitenkin täydet kaksi pistettä, sillä kotijoukkue vei ottelun lopulta nimiinsä 7-4. Joukkue on toistaiseksi kiivaassa taistossa pudotuspelipaikasta ja seura pitää tällä hetkellä hallussaan toista villi kortti -sijaa itäisessä konferenssissa 81 pisteellä, mutta takana on kuitenkin Montreal Canadiens samalla pistemäärällä. 

Blue Jacketsin niskaan on kasaantunut pieniä paineita pudotuspeleihin pääsystä, koska joukkueen GM Jarmo Kekäläinen teki suuria kauppoja tärkeitä varausvuoroja vastaan hankkimalla muun muassa Matt Duchenen ja Ryan Dzingelin Ottawa Senatorsista.