Patrik Laine pääsi vihdoin maalin makuun Anaheim Ducksia vastaan viime yön kierroksella.

Viime aikoina vähintäänkin ontuvasti pelannut Patrik Laine sai kauan kaivattua helpotusta kuivaan kauteen ja katkaisi kuuden ottelun maalittoman putken. Winnipeg Jets kukisti Anaheim Ducksin luvuin 4-3 jatkoajalla suomalaisen ketjukaverin, Bryan Littlen maalilla.

Ducks ampaisi kahden maalin johtoon ensimmäisessä erässä Brian Gibbonsin ja Rickard Rakellin voimin. Jets kavensi ylivoimalla Blake Wheelerin osumalla.

Toisessa erässä 2-2 -tasoitus nähtiin, kun Little ja Laine pääsivät kaksisteen Ducksien alueelle. Little syötti suoraan Laineen lapaan, joka ampui kiekon varmalla voimalla maaliin. Maali oli tesomalaiselle kauden 25. osuma. Vieraat kuitenkin pääsivät uudelleen johtoasemaan, kun Andrew Cogliano yllätti isännät vanhanaikaisella maalin takaa.

Kolmannessa erässä Anaheimin 3-2 -johto piti pitkään, kunnes Ben Chiarot toi isännät jälleen kerran tasoihin kauden neljännellä maalillaan.

Jatkoajalla Little taisteli irtokiekon itselleen maalin edessä ja ampui pelivälineen yläkulmaan, kun kellossa oli jäljellä vain 11 sekuntia.

Anaheimin surkea tappioputki sai täten jatkoa ja joukkue on nyt hävinnyt 11 ottelua perättäin.