Suomalaisen hirmuiselle maalivireelle ei näy loppua.

Patrik Laine on hiljentäny miltei kaikki kriitikkonsa viime aikoina. Laine iski aikaisemmin tällä viikolla hattutempun ja suomalainen maalitykki takoi jälleen kerran kaksi maalia edellisen yön pelissä Calgary Flamesia vastaan. Laineen ja Winnipeg Jetsin harmiksi joukkue kuitenkin kärsi mittavan tappion numeroin 6-3.

Tamperelaisen ensimmäistä ei ylivoimaksi laskettu, sillä Flamesin rangaistus oli juuri päässy loppumaan, mutta kuvio oli sama tuttu. Blake Wheeler syöttää ja Laine hoitaa laukauksellaan loput. Osuma kavensi lukemiksi 5-2.

Laine ampui kiekon häkkiin miltei samasta kohdasta ylivoimalla kolmannesta erässä, mutta tällä kertaa laukaus oli selkeästi vimmatumpi ja syöttäjänä toimi Dustin Byfuglien. Jets pääsi Laineen toisella osumalla kahden maalin päähän, mutta Flamesin johto piti ja joukkue onnistui kasvattamaan kuilua kolmeen maaliin Derek Ryanin maalilla.

Winnipegin taival ottelussa alkoi todella tuskaisesti, sillä Brandon Tanevin avausmaalin jälkeen Flames teki peräti viisi perättäistä maalia ensimmäisessä erässä. Laine ei ollut laisinkaan tyytyväinen kahdesta maalista huolimatta.

– Mielestäni se oli noloa. Se ei ollut Winnipeg Jets. Se ei ollut se tapa, jolla me haluamme pelata tätä peliä. Se oli huonoa. Se oli todella huonoa. Me emme voi antaa moisen tapahtua uudestaan, Laine ruoti.