Patrik Laineen uudelleen löytynyt maalivainu tuotti jälleen tulosta. 

Winnipeg Jets palasi takaisin kotihalliinsa Global Seriesin jäljiltä ja joukkueen hyvä vire sait jatkoa, kun Colorado Avalance kaatui lukemin 5-2. 

Avauserässä Kyle Connor ja Mark Scheifele veivät Winnipegin tukevaan johtoon kahdella maalilla ja 2-0 lukemissa edettiin viimeiseen erään saakka. Päätöserän alussa Colorado saapui vihdoin peliin mukaan Erik Johnsonin osumalla, mutta Jets ei ollu päästämässä irti johtoasemastaan ja Nikolaj Ehlers löi taululle lukemat 3-1. 

Colorado yritti toistamiseen kiriä Tyson Jostin kavennuksella, mutta Patrik Laine aiheutti vieraille lisää harmia ylivoimamaalilla ja tilanne 4-2. 

Suomalainen sai tuttuun tyyliin tyylikkään poikittaissyötön Blake Wheeleriltä ja pelätty tykki hoiti loput. 

Wheeler viimeisteli tyylikkäästi itse tyhjiin lukemiksi 5-2 ja merkkautti samalla itselleen peräti viiden tehopisteen illan yhdellä maalilla ja neljällä maalin johtaneella syötöllä (1+4=5). 

 

Laine ratsastaa tällä hetkellä mukavassa kolmen ottelun maaliputkessa. Huolestuttavan kuivan kauden jälkeen tamperelainen on tehnyt viimeisen kolmen ottelu aikana tehot 4+0 ja kauden tehot toistaiseksi ovat 8+2=10. 

Maalitykki ei kuitenkaan ole suomalaisten maalipörssin kärjessä, sillä kyseinen paikka kuuluu tällä hetkellä Mikael Granlundille (9+8=17).