Philadelphia Flyers ansaitsi kahdeksannen perättäisen voiton ja peittosi Vancouveri Canucksin lukemin 2-1.

Uuden vuoden toistaiseksi suurin yllättäjä on ollut Philadelphia Flyersin nuori maalivahti Carter Hart, joka koppasi 41 torjuntaa Vancouver Canucksia vastaan viime yön kierroksella.

Hart on neljäs tulokasmaalivahti NHL:n historiassa, joka on voittanut seitsemän ottelua putkeen ennen 21 ikävuotta. Flyersin uuden vuoden pelastaja on suurin syy joukkueen pisimpään voittoputkeen sitten kauden 2016-17, jolloin joukkue voitti kymmenen ottelua putkeen.

– En pahemmin mieti sitä. Minä vain haluan voittaa pelejä. Se on meidän tavoite, pitää pyörät pyörimässä ja ottaa asiat yksi peli kerrallaan ja voittaa, kommentoi Hart ottelun jälkeen.

Flyers aloitti maalinteon ensimmäisessä, kun Sean Couturier iski ylivoimalla Travis Koneckyn syötöstä. Toisessa erässä Jakub Voracek kasvatti johtoa kahteen, kunnes Canucksien Brock Boeser kavensi maalin päähän.

Kolmannessa erässä vieraiden ryöpytys ei auttanut ja Hart piti maalinsa puhtaana, eikä Vancouver onnistunut tasoittamaan.

Philadelphian haaveet pudotuspeleistä ovat nousseet kuin ihmeen kaupalla takaisin henkiin, mutta matkaa on vielä kurottavana. Viimeinen villi kortti -sija on tällä hetkellä Columbus Blue Jacketsilla, jolla on kasassa 59 pistettä ja 51 pelattua ottelua. Flyers puolestaan on pelannut 53 ottelua ja kahminut 54 pistettä.