Winnipeg Jets oli tyly vieras ja vei pisteet Columbus Blue Jacketsin kotijäältä lukemin 5-2.

Uransa toista kautta NHL:ssä pelaava Sami Niku pääsi vihdoin maalin makuun tällä kaudella. Winnipeg Jetsin 22-vuotias Haapavedeltä kotoisin oleva puolustaja vastasi joukkueensa avausmaalista ensimmäisessä erässä ja ampui pelin kolmannella minuutilla tarkan rannelaukauksen viivalta, joka yllätti tähtivahti Sergei Bobrovskin.

Nikun rannelaukaus oli kuitenkin pienin Bobrovskin tulevista huolista. Winnipegin kapteeni Blake Wheeler nimittäin osui ottelussa peräti neljän maalin voimin. Wheeler tykitti ottelun ensimmäisen maalinsa toisessa erässä ja vei Jetsin 2-1 -johtoon. Columbuksen Seth Jones toi isännät kuitenkin tasoihin juuri ennen erän loppua.

Wheeler otti joukkueensa reppuselkään ja painoi hattutempun kolmannessa erässä. Patrik Laine merkkautti ottelussa yhden syöttöpisteen ja kaksi laukausta.