New Jersey Devils hävisi tavallista suurempien otsikoiden kera Tampassa.

Tampa Bay Lightning oli tyly isäntä New Jersey Devilsille ja voitti vieraat lukemin 5-2.

Ottelu oli todennäköisesti yksi kauden huonoimpia Devilsille, sillä joukkue ei saanut minkäänlaista selkeää otetta pelistä missään kohti.

Devils joutui auttamatta kolmen maalin takaa-ajoasemaan jo avauserässä kymmenen minuutin sisällä. Maaleista vastasivat Alex KillornBrayden Point ylivoimalla, sekä Tyler Johnson

Stefan Noesenin kavennusmaali jäi laihaksi lohduksi New Jerseylle, kun Tampa rokotti hetkeä myöhemmin lukemiksi 4-1 Cedric Paquetten voimin.

Toisessa erässä nähtiin eittämättä koko ottelun ja yksi kauden erikoisimmista maaleista. Suomalaispuolustaja Sami Vatanen yritti siivota kiekkoa pois oman maalin suulta, mutta epäonni oli läsnä ja huitaisun seurauksena kiekko meni kirjaimellisesti omiin. Maali merkattiin Pointille, koska hän koski Tampa Bayn pelaajista kiekkoon viimeisimpänä.

- Se oli harmillinen pomppu hänelle. Hän otti kiekon minulta ja kierrättää sitä maalin takaa. Se tavallaan jäi hänen lapaansa ja meni sisään. Kaikki mitä saadaan otetaan vastaan, Point kuvaili tilannetta medialle ottelun jälkeen.

Devils sai tyylikkään kavennusmaalin aikaiseksi Jesper Brattin tyylikkäällä yksilösuorituksella, mutta sen enempää kiriä ei vierailta nähty ja loppulukemiksi 5-2.