Pittsburgh Penguinsin kone yskii ja joukkue on hävinnyt viidestä edellisestä ottelusta neljä.

New Jerseyn Devilsin vakuuttava 6-3 -voitto jätti Pittsburgh Penguinsin nuolemaan näppejään. Vieraat ottivat tukistusotteen jo avauserässä, eivätkä menettäneet johtoa missään vaiheessa.

Travis Zajac ja Damon Severson veivät Devilsin 2-0 -johtoon avauserässä ja Brian Boyle kasvatti johtoa alivoimalla toisen erän alussa kolmeen maaliin. Devils sai lisäapuja vielä kolmen maalin voimin toisessa ja viimeisessä erässä. Pittsburghin kavennukset ei tuottaneet odotettua kiriä ja vieraat poistuivat kaukalosta täysin pistein.

Ottelussa eniten keskustelua herättänyt taklaus nähtiin kolmannessa erässä, kun Pittsburghin Derick Brassard taklasi Sami Vatasta numeroihin laitoja päin. Brassard sai tilanteesta ottelurangaistuksen ja Vatanen poistui jäältä myös, sillä hän ei kyenny jatkamaan peliä loppuun.