Washingtonin jyrä sai maistaa omaa lääkettään Las Vegasissa. 

Tom Wilson jakaa mielipiteitä ympäri liigaa ja syystäkin. Washington Capitalsin voimahyökkääjä taklasi harjoitusottelussa vastustajaa päähän ja istui 16 ottelua sivussa. Hiljattain Wilson lanasi New Jerseyn Brett Seneyn takaa päin ja sai oitis ottelurangaistuksen. 

Viime yönä Las Vegasissa Wilson näki ja koki kuitenkin kolikon kääntöpuolen. Kotijoukkueen fyysinen karpaasi Ryan Reaves otti Wilsonin silmätikukseen ottelussa miltei välittömästi. Avauserässä nähtiin vaihto, jonka aikana Reaves taklasi Wilsonin kahdesti kanveesiin. 

Reaves ei kuitenkaan ollut vielä valmis jättämään ajojahtia kesken. Toisessa erässä tämä jyräsi Wilsonin pystyyn täysin ja kärsi taklauksestaan ottelurangaistuksen, mutta Wilson talutettin myös pukukoppiin. 

Capitalsin selostajat eivät olleet asiasta mielissään, mutta kannattajat ovat osoittaneet riemua kauttaaltaan sosiaalisessa mediassa ja suuri enemmistö uskoo, että Wilson sai mitä piti. 


Viime kauden Stanley Cup -finalistit kohtasivat toisen kerran tällä kaudella ja tällä kertaa Golden Knights vei pidemmän korren lukemin 5-3.