St. Louis Blues siirtyi sarjassa johtoon Dallasia vastaan kolmannessa pelissä viime yönä.

Dallasissa nähtiin kotijoukkueen vähintäänkin musertava tappio, kun St. Louis Blues ratkaisi 4-3 -voiton vain alle kaksi minuuttia ennen lopullista vihellystä.

Pat Maroon sai kiekon lapaan kuin tyhjästä maalin edestä ja nosti pelivälineen kattoa kohti. Laukaus yllätti, mutta riitti voittoon. Tätä ennen ottelu oli kulkenut alusta loppuun tasaväkisissä tunnelmissa.

Jaden Schwartz vei Bluesin ensimmäisenä johtoon ajassa 1.27 avauserässä, mutta Dallas tasoitti erän lopussa Aleksander Radulovin ylivoimamaalilla.

Tyler Bozak vei vieraat takaisin johtoon toisessa erässä ja kolmanteen siirryttiin Bluesin komennuksessa lukemin 2-1.

Viimeisessä erässä Andrew Cogliano tasoitti ottelun alivoimalla ja Bluesin Alex Pietrangelo vei St. Louisin uudestaan johtoon. Tyler Seguin toi isännät jälleen tasoihin Miro Heiskasen syötöstä, mutta Blues selviytyi ottelusta kuitenkin lopulliseksi voittajaksi Maroonin osumalla.

Blues johtaa tällä hetkellä ottelusarjaa voitoin 2-1.