Kimi Räikkönen päätti sunnuntai-iltana Suomen aikaa yli viiden vuoden voitottoman jaksonsa, kun Ferrarin suomalaiskuski toi autonsa ensimmäisenä Austinissa ajetun USA:n Grand Prixin ruutulipulle. Voitosta otti ilon irti myös C Moren F1-selostaja Niki Juusela, joka ei ollut pysyä selostamossa housuissaan!

Kimi Räikköstä ovat viime vuosina voitot kiertäneet F1-sarjassa vaikka Iceman onkin yltänyt tasaisesti palkintopallille F1:ssä. Voitto oli Räikköselle ensimmäinen yli viiteen vuoteen ja jäämiehen kasvoilta ei voinut olla huomaamatta tyytyväisyyttä kilpailun jälkeen pidetyssä lehdistötilaisuudessa. 

Tyytyväinen oli myös suomalaisten F1-lähetysten tuotannosta vastaavan C Moren selostaja Niki Juusela, joka antoi palaa oikein kunnolla selostamossa samaan aikaan, kun Räikkönen kiidätti Ferrarinsa ensimmäisenä Teksasin Austinissa ajetun F1-osakilpailun ruutulipulle! 

Juuselan kommentaattorina F1-lähetyksessä toiminut Ossi Oikarinen kuvasi Juuselan reaktiot ja jakoi selostamon iloiset tunnelmat omalla Twitter-tilillään kaiken kansan nähtäväksi.

Juuselan reaktiot Räikkösen voitosta voit katsoa alta!

F1-sarjan maailmanmestaruus oli katkolla Lewis Hamiltonille jo eilen Austinin GP:ssä, mutta Mercedeksen brittikuljettaja ei onnistunut kuromaan tarpeeksi eroa MM-sarjassa toisena olevaan Sebastian Vetteliin, joten maailmanmestaruus on yhä myös saksalaiskuljettajan ulottuvilla. 

F1-sarja jatkuu jo heti ensi viikonloppuna Meksikon GP:llä, joten toivottavasti Kimin juhlat eivät venähdä pitkiksi, jotta Iceman kamppailee voitosta myös tulevan viikonlopun kilpailussa!

USA:n GP:n parhaat palat voit katsoa kokonaisuudessaan alta: