Viime yön kierroksella nähtiin useampi onnistuminen suomalaisilta taalajäillä.

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov ja Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen ottivat toisistaan mittaa joukkueiden kohtaamisessa yöllä. Vieraissa pelannut Florida vei mittelön lukemin 5-2 ja Barkov onnistui maalinteossa ylivoimalla kolmannessa erässä.

Barkov ohjasi viivalta lähteneen vedon sisään ja tasoitti pelin lukemiksi 2-2. Ristolainen oli puolestaan vieny toisessa erässä joukkueensa 2-1 -johtoon. Järkälemäinen pakki ajoi röyhkeästi maalille ja viimeisteli tuttuun tyyliin varmasti kiekon maaliin.

Naapurissa New Jerseyn puolella Devils sai vieraakseen Toronto Maple Leafsin, mutta Sami Vatasen edustama kotijoukkue otti tylysti takkiin 7-2. Suomalainen tosin onnistui maalinteossa avauserässä ja kavensi lukemiksi 3-1. Vatanen sai hyökkäysalueella kiekon lapaansa ja lämäsi hurjan kudin Maple Leafsin maaliin.

Osuma jäi loppujen lopuksi laihaksi lohduksi, sillä ottelussa tahtipuikkoa heiluttivat tutut tähdet, kuten Auston MatthewsJohn Tavares, Mitch Marner, Patrick Marleau ja Morgan Rielly

Kierroksen viimeiseksi suomalaiseksi maaliksi jäänyt osuma nähtiin Edmontonissa. Kotijoukkue Oilers kohtasi pahasti ailahtelevan St. Louis Bluesin, mutta niin vain vieraat onnistuivat yllättämään 4-1 -voitolla. Edmontonin ainoasta maalista vastasi Jesse Puljujärvi. Tehojen kanssa tuskaillut hyökkääjä sijoitti itsensä hyvällä laukaisupaikalle ja sai täsmäsyötön lapaan. Tarkan laukauksen seurauksena kiekko löytyi Jake Allenin selän takaa.

Myös Patrik Laine asteli jäille viime yönä, mutta suomalaistähti jäi valitettavasti kiikareille Los Angeles Kingsiä vastaan.