Washington Capitals kärsi tuntuvan tappion Carolinan ensimmäisessä kotipelissä viime yön kierroksella. 

Puolustava mestari ei löytänyt laisinkaan rahkeita voittoon Carolina Hurricanesin kotijäällä ja otti kuokkaan peräti 5-0. Kotijoukkueen hienon voiton ohella Hurricanes sai valitettavasti myös huonoja uutisia, sillä joukkue menetti ottelun aikana kaksi tärkeää hyökkääjää. 

Micheal Ferland loukkasi itsensä taklaustilanteessa Tom Wilsonin kanssa, mutta eniten otsikoita keräsi 19-vuotiaan Andrei Svechnikovin tappelu Aleksander Ovetšhkinin kanssa.

Supertähti ei ole aktiivinen tappelija, sillä viimeksi hän virallisesti tiputti hanskat vuonna 2010, mutta venäläisten välille syntyi ilmeisen ikävää kitkaa viime yön ottelussa. Hetken huiteluiden jälkeen nuorukainen kysyi maalitykiltä tappeluun lähtemisestä ja Ovetšhkinin myöntävä nyökkäys riitti, mutta jälki oli vähintäänkin rumaa. 


Carolinan maaleista vastasivat Warren Foegele kahdesti, sekä Dougie Hamilton kahdesti ja viimeisen osuman niittasi Brock McGinn. Joukkueen suomalaiset Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen saivat kumpikin yhden syöttöpisteen.