Yliopistourheilu ja sen lainalaisuuksilla pyörivä koripallo on yksi seuratumpia lajeja Yhdysvalloissa erityisesti tulevien suurten poteentialisten nimien takia. 

Zion Williamson ei välttämättä keikuta kenenkään venettä Suomessa saatikka soita kelloja, mutta Yhdysvalloissa nuori 18-vuotias lupaus on pistetty huomiolle äärimmäisen isosti. Suuria otsikoita keräävä Williamson on ikäisekseen ällistyttävän isossa kunnossa. Duke Blue Devilsin tähtipelaaja on 201-senttiä pitkä ja painoa löytyy roimat 129-kiloa. 

Kesän NBA:n varaustilaisuuden odotettu ykkösnimi joutui keskiviikkona kuitenkin valitettavan vamman uhriksi ottelussa Pohjois-Carolinaa vastaan, kun tämän kenkä yksinkertaisesti petti voimakkaan liikkeen seurauksena. Miljoonia katselukertoja kerännyt clippi on noussut ehdottomasti viikon puhutuimmaksi aiheeksi urheilussa Yhdysvalloissa. 

Polvivamman myötä Niken kenkäbrändi on ottanut tapahtuneesta hieman kolhua maineeseen. Kengän hajoaminen tapahtui jo 33 sekunnin kohdalla ottelun alkamisesta ja sosiaalisessa mediassa kenkäjättiä ollaan nälvitty urakalla. Suurinta kohua on herättänyt kilpailija Puman tweetti. 


Nike on myös sittemmin kommentoinut tapahtunutta tiedotteen voimin.