Carolina Hurricanes palasi takaisin voiton kantaan ja kukisti Teuvo Teräväisen kahdella maalilla Ottawa Senatorsin 4-1.

Pudotuspelit alkavat olla lähempänä todellisuutta Carolina Hurricanesille. Joukkue ansaitsi tärkeät kaksi pistettä viime yön kierrokselta Ottawa Senatorsia vastaan ja on enää pisteen päässä viimeisestä villi kortti -paikasta.

Ottelussa Senatorsia vastaan vieraat jäivät aluksi alakynteen, kun kotijoukkueen Mark Stone vei Senatorsin 1-0 -johtoon. Hurricanes käynnisti koneet kunnolla vasta kolmannessa erässä, kun Micheal Ferland tasoitti ottelua välittömästi viimeisen erän alussa. Justin Williams vastasi 2-1 -johtomaalista.

Suurimmaksi sankariksi nousi suomalaistähti Teuvo Teräväinen, joka ampui kaksi maalia sinetöiden Carolinan voiton. Teräväisen ensimmäinen osuma tuli ylivoimalla maaline edestä nopean laukauksen seurauksena ja toinen osuma myös upposi lähietäisyydeltä hienojen harhautuksien jälkeen.