Winnipeg Jets haali vihdoin ensimmäisen voiton ottelusarjassa St. Louis Bluesia vastaan.

Vieraissa edukseen esiintynyt St. Louis joutui taipumaan ensimmäistä kertaa Winnipeg Jetsille kotonaan viime kierroksella lukemin 6-3.

Ottelusarjan tulikuumin maalintekijä Patrik Laine on tehnyt jokaisessa kohtaamisessa vähintään yhden maalin ja alavireisen runkosarjan jälkeen suomalainen löytänyt maalivainunsa oikeaan aikaan. Laineen kevään kolmas osuma nähtiin toisessa erässä, kun Bluesin puolustus unohti hänet kokonaan yksin maalin eteen ja Laine viimeisteli kiekon sisään.

Maalitilinsä avasivat sarjassa ensimmäistä kertaa myös Kyle Connor, Dustin Bufyglien, Brandon Taven ja siirtojalla hankittu keskushyökkääjä Kevin Hayes.

Bluesin kolmesta maalista vastasivat David Perron, Vladimir Tarasenko ja Alexander Steen

– Pidimme omasta pelistä kiinni ja pelasimme yksinkertaista kiekkoa. Pääsimme hyvin vauhtiin ja yritimme pitää kaasun pohjassa täydet 60 minuuttia, kommentoi Laine pelin jälkeen NHL.comille.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.