Romelo Lukakun kausi Manchesterissa on ollut turhauttava ja vaikea. 

Ei ole salaisuus, että Manchester Unitedin rivit rakoilevat pahasti. Kannattajat vaativat äänekkäästi Jose Mourinhon poistumista ja pelaajat tuntuvat alisuorittavan koitoksesta toiseen. 

Viimeisin takaisku tuli Juventusta vastaan Mestarien liigassa kotikentällä Old Traffordilla. ManU kärsi kirvelevän 1-0 tappion ja Mourinho on sittemmin antanut palautetta erityisesti Romelu Lukakusta, joka on viimeksi tehnyt maalin 15. syyskuuta. 

- Kyse ei ole vain tekemättömistä maaleista, mutta myös hänen itseluottamuksesta, hänen liikkeestä, hänen kosketuksesta. Hän ei linkitä peliä hyvin joukkueen kanssa, Mourinho ruoti tappion jälkeen.

Valmentaja kuitenki summasi palautteen positiiviseen sävyyn. 

- Mutta hän on meidän hyökkääjä ja me uskomme häneen. Romelu on kovasti töitä tekevä mies ja hyvä ammattilainen. Joku päivä maalit vielä tulevat ja itseluottamus palaa, totesi valmentaja. 

Tulkoot maalit tai ei, eräs fani on jo saanut tarpeekseen.

Twitterissä nimimerkki @Pioche10_ väsäsi kasaan vähintäänkin hulvattoman videon Lukakun epäonnistumisista saatetekstillä "I've had enough", joka voidaan vapaasti suomentaa, että kyseinen kannattaja on saanut tarpeekseen belgialaisen otteista.