Philadelpia Flyers lentää taalajäillä kuuden ottelun voittoputkessa tulokasmaalivahdin avulla. 

Loukkaantumistauolta tositoimiin palannut Tuukka Rask joutui tulikuuman Philadelphia Flyersin kiekkosateeseen ja 41 vetoa suomalaista kohti ampuneet vieraat veivät ottelun jatkoajalla numeroin 3-2. 

Alkukaudella pahasti alisuorittanut Flyers on vuodenvaihteen jälkeen löytänyt uuden vireen tulokasmaalivahtien voimin ja viime yön voiton joukkueelle torjui 20-vuotias Carter Hart

Avauserässä maaleista vastasivat Bostonin David Pastrnak ja Flyersin kapteeni Claude Giroux. Toisessa erässä Pastrnak vei isännät 2-1 -johtoon illan toisella osumallaan, mutta Philadelphia pääsi lopulta tasoihin Oskar Lindblomin osumalla kolmannessa. 

Jatkoajalla voittomaalista vastasi ylivoimalla Travis Sanheim

– Aloitimme hieman löysästi, mutta pysyimme suunnitelmassa ja jätkät taistelivat tänään. Tällaiset voitot tuntuvat vähän paremmalta, totesi Giroux pelin jälkeen. 

Rask oli tyytyväinen otteisiinsa tappiosta huolimatta. Suomalaivahti kärsi aivotärähdyksen 19. tammikuuta ja istui sivussa yhden ottelun. 

– Eilen tuntui hyvältä ja on tuntunut hyvältä pari päivää, joten mielestäni on hyvä päästä takaisin tositoimiin. Jos vaan harjoitellaan ja harjoitellaan, niin ei siitä hyötyä ole. Hyvä saada nimi sisään ja jatkaa tästä, kommentoi Rask pelikomennustaan.