Boston Bruins selätti Chicago Blackhawksin ulkoilmaottelussa uudenvuodenpäivänä.

NHL:ssä perinteeksi muodostunut ulkoilmaottelu käytiin tänä vuonna Notre Dame -yliopiston stadionilla 76,126 ihmisen edessä, kun Boston Bruins voitti Chicago Blackhawksin luvuin 4-2.

Ottelun avausmaalista vastasi Blackhawksien Brendan Perlini ensimmäisessä erässä ajassa 8:30. Boston pääsi hetkiä myöhemmin tasoihin David Pastrnakin ylivoimamaalilla.

Toisessa erässä Chicago meni jälleen johtoon Dominik Kahunin maalilla ja erän lopussa Patrice Bergeron toi Bruinsin tasoihin ylivoimalla.

Bruins meni menojaan viimeisessä erässä, kun Sean Kuraly ampui 3-2 -johtomaalin ja lopulta Brad Marchand naulasi loppulukemiksi 4-2 tyhjään maaliin.

Bostonin tähtivahti Tuukka Rask torjui 36 laukausta ja suomalaisesta tuli voiton myötä samalla myös seuran kaikkien aikojen eniten runkosarjaotteluita pelannut maalivahti. Rask on pelannut Bruinsin paidassa 469 ottelua.