Joskus vuorenvarmat maalitkaan eivät vaan yksinkertaisest mene sisään syystä tai toisesta.

Bundesliigassa nähtiin eilen hupaisa hetki, kun luontoäiti päätti puuttua merkittävällä tavalla Hannoverin ja Leverkusenin välisen ottelun kulkuun.

Ensimmäistä puoliaikaa oltiin pelattu 32 minuuttia ja Leverkusen oli karannut jo kahden maalin johtoon. Hannoverille ilmaantui tuhannen taalan paikka kavennukselle, kun Genki Haraguchi taisteli pallon itselleen ja pääsi vetämään boksissa kirjaimellisesti tyhjää maalia kohti.

Haraguchin epäonneksi sääolot olivat erittäin lumiset ja tämä vaikutti pallon kulkuun kentällä. Peliväline näytti matkaavan suoraan maalia kohti, kunnes pysähtyi tyystin lumen takia.

Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen lopulta voitti lumisen ottelun lukemin 3-2. Pelissä nähtiin myös harjaustauko, kun ottelu keskeytettiin ja huoltomiehet harjasivat kenttämerkit näkyviin lumen alta.