Kamppailu-urheilun ystävät pääsivät näkemään ainutlaatuisia suorituksia viikonloppuna. 

Oleksander Usyk ei pettänyt taaskaan vieraalla maaperällä ja tyrmäsi Tony Bellew'n eläkepäiville tyylillä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Manchesterissa. Neljän liiton mestari ja Ring Magazinen vyön haltija vakiinnutti asemaansa alemman raskaansarjan kiistattomana kuninkaana kahdeksannen erän pysäyttävällä tyrmäysvoitoilla. 

Liverpoolilainen tarjosi rohkeasti vastarintaa ottelun ensimmäisissä erissä, mutta vahvaan painostukseen, sekä tekniikkaan nojautunut Usyk osoitti lopulta sen, miksi kahden ottelijan välinen ero oli todellisuudessa yö ja päivä. 

Ukrainalaisen sarjat tekivät tehtävänsä kahdeksannessa erässä ja Bellew tipahti elottomaan asentoon murhaavan vasurin päätteeksi. 

 


Ottelun jälkeen Usyk vahvisti, että ensiksi hän aikoo viettää pitkän loma ja tämän jälkeen siirtyy raskaaseen sarjaan. Promoottori Eddie Hearn nimesi Usykille viisi mahdollista vastustajaa, jotka olisivat Dillian Whyte, Dereck Chisora, Jarrell Miller, Joseph Parker ja Aleksander Povetkin

Ukrainalainen on itse huudellut Anthony Joshuan perään, mutta toistaiseksi Hearn ei uskalla luvata kyseistä ottelua, ennen kuin Usyk on todistanut pärjäävänsä painoluokan muita isoja nimiä vastaan. 

Viikonlopun häkellyttävin tyrmäys nähtiin kuitenkin häkin sisällä Denverissä. 

UFC Fight Nightin pääottelussa Chang Sung Jung ja Yair Rodriguez pistivät odotetusti pystyyn viiden erän viihdyttävän taiston katsojille ja paikalla olleelle yleisölle. 

Molemmat pääsivät ottelussa puolin ja toisin niskan päälle. Jung hyödynsi kuuluisaa leukaansa, sekä nyrkkeilyään ja Rodriguez vastasi tuleen omilla takakierteisillä ja huikeilla potkuilla. 

Päätöserän viimeisen minuutin lopussa "Korean Zombie" syöksyi kohti meksikolaista nyrkkien saattelemana, mutta Rodriguez kyykkäsi ovelasti matalaksi ja tyrmäsi Jungin upealla kyynärpääiskulla ottelun viimeisellä sekunnilla.