New York Rangers tarjosi kotiyleisölle koko rahan edestä Montreal Canadiensia vastaan.

Viime kierroksen eittämättä komein maali nähtiin Madison Square Gardenilla. Isäntäjoukkue Rangers peittosi Canadiensin lukemin 5-3 ja komeasta voittomaalista vastasi Neal Pionk

Tulokaskauttaan Rangersin riveissä pelaava amerikkalainen kuljetti kiekon omasta päädystä aina Carey Pricen luukulle asti ja ohitti tähtimaalivahdin tyylillä. Rangers oli jäänyt ottelussa 3-1 tappiolle toisessa erässä ja joukkue onnistui tasoittamaan pelin Tony DeAngelon, sekä Pavel Buchnevichin maaleilla, mutta Pionkin johto-osuma kolmannessa erässä kirjaimellisesti räjäytti areenan.

Pionkin nöyryyttävän maalin lisäski

Pionkin huikean maalin lisäksi Rangers antoi vielä yhden niitin Canadiensille, kun Mika Zibanejad teki ottelun viimeisen maalin alivoimalla kolmannen erän lopussa.