Vancouver Canucks peittosi Chicago Blackhawksin viime yönä kierroksen ainoassa ottelussa.

Viime kierroksella NHL:ssä nähtiin vain yksi ottelu, kun Vancouver Canucksin vieraaksi saapui Chicago Blackhawks.

Ottelun sankareiksi nousivat kaksi maalia tehnyt Jake Virtanen ja voittomaalin ampunut Brendan Gauce. Canucks vei pisteet kotiin lukemin 4-2.

Isännät joutuvat heti avauserässä takaa-ajoasemaan. Brandon Saad ampaisi maalille Canucksien puolustajien läpi ja runnoi kiekon Jacob Markströmin taakse. Virtanen tarjosi kotiyleisölle lohtua 15 minuutin kohdalla ja tasoitti lukemiksi 1-1. Virtanen pääsi Chicagon kehnon syötön päätteeksi yksinläpi ja terävä rannelaukaus teki tehtävänsä.

Toisessa erässä Chicagon kapteeni Jonathan Toews vei joukkueensa jälleen kerran johtoon ylivoimamaalilla. Suomalaisjuuria omaava Virtanen oli kuitenkin taas mies paikallaan ja tasoitti toistamiseen mittelön tulisella laukauksella. Virtasen 2-2 osuman syötti Markus Granlund.

Gauce vei isännät ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon kolmannessa erässä ja syötti myös Antoine Rousselin 4-2 maalin.