Winnipeg jets nousi ahdingosta voittoon Madison Square Gardenilla.

New York Rangers ei onnistunut pitämään tukevasta kolmen maalin johdosta kiinni ja Winnipeg Jets vei pisteet kotiin vieraissa voittolaukauksien jälkeen lukemin 4-3.

Avauserässä Jesper Fast vei isännät johtoon ajassa 17:32 ja Marc Staal, sekä Chris Kreider tarjosivat lisää toisessa erässä omilla osumillaan.

Jets ei kuitenkaan luovuttanut ja aloittivat onnistuneen kirin heti päätöserän alussa. Mark Scheifele kavensi lukemiksi 3-1 ylivoimalla jo ajassa 2:10 kolmannessa. Jack Roslovicin tärkeä kavennusosuma toi vieraat maalin päähän ja lopullinen tasoitusmaali nähtiin erän lopussa, kun Bryan Little ampui maukkaan irtokiekon Henrik Lundqvistin taakse.

Jatkoajalla voittajaa ei vielä saatu selville, joten ratkaisu siirryttiin hakemaan voittolaukauksien turvin. Winnipegin kahdesta onnistumisesta vastasivat Patrik Laine ja Scheifele.

Laine on nyt pelannut kaksi ottelua ilman maalia tai syöttöpisteitä. Maalitykki kuitenkin johtaa edelleen NHL:n maalipörssiä 21 maalilla.