Illalla pääsee taas seuraamaan kotimaista jääkiekkoa, kun luvassa on peräti 4 matsia! Perjantai sujuu rattoisasti kotikatsomoissa tai innokkaimmat jääkiekon fanit voivat tietysti mennä paikan päälle seuraamaan otteluita, mikäli lippuja vielä riittää! Tällä kertaa illan kertoimet meille tarjoaa suomalainen veikkaussivusto netissä, SuomiVegas. Tämä pelipaikka on täynnä erinomaisia vedonlyöntikohteita niin kotimaisiin kuin ulkomaisiin lajeihin, ja usein on mahdollista veikata myös erikoisempia markkinoita. Lue alta lisää SuomiVegasin bonuksesta uusille pelaajille ja lunasta ylimääräistä rahaa illan veikkaukseen! 

Veikkauskertoimet - SM-Liigan ottelut

Tänään pelataan siis neljä SM-liigan matsia, ja puolivälierät jatkuvat ensi viikollakin. Tässä aikataulu sekä kertoimet SuomiVegasilta:

Klo 18.30: HIFK Helsinki - Pelicans

1: 1.46 X: 4.70 2: 5.30

Kuten kertoimista näkee, Pelicans tulee luultavasti olemaan heikoilla tässä ottelussa. Toisaalta jos lahtelaiset pääsevät yllättämään, saavat heidän puolestaan vetoa lyöneet muhkean voittopotin! 

Klo 18.30: JYP Jyväskylä - SaiPa

1: 2.04 X: 3.75 2: 2.85

Tämä taitaakin olla illan tasaisin ottelu!Klo 18.30: Kärpät Oulu - TPS

1: 1.66 X: 4.10 2: 3.95

Viime viikonloppuna TPS voitti molemmat ottelunsa, mutta katsotaan onko heistä vastusta Kärpille!

Klo 18.30: Tappara - Lukko

1: 2.00 X: 3.65 2: 2.95

Tapparan maaliskuu on ollut suhteellisen tasaista, kaksi voittoa ja kaksi häviötä. Lukollakin on takana pari voittoa ja pari häviötä viimeisimmissä otteluissa.

SuomiVegasin Bonus Vedonlyöntiin Netissä

Kuten sanottu, SuomiVegas on ensiluokkainen netin vedonlyöntisivusto, josta löyryy kertoimia ja kohteita vaikka muille jakaa aina politiikasta käsipalloon, suosituimpia lajeja unohtamatta! Live vedonlyönti on myös erittäin suosittua puuhaa SuomiVegasin sivustolla, joten jos nopeatempoine live veikkaus kiinnostaa, voit kokeilla sitä täällä. Aika ajoin on tarjolla myös bonuksia vedonlyöntiin sekä casinopeleihin, mekin tiedotamme niistä Uutiset-osiossamme.  Jos et ole vielä rekisteröitynyt SuomiVegasille, voit lunastaa itsellesi vedonlyöntibonuksen:

SuomiVegasin uusi jäsen saa ensimmäisestä talletuksestaan 100% bonuksen aina 100 euroon asti. Jos esimerkiksi talletat 100 euroa, pääset lyömään vetoa 200 eurolla!

Urheilun vedonlyönnin lisäksi tämä pelipaikka on täynnä parhaita kolikkopelejä, joissa voi jahdata jättipotteja vedonlyöntituloksia odotellessa. Vietä siis rahakas viikonloppu SuomiVegasilla