Khabib Nurmagomedov ja Conor McGregor pääsevät ottelemaan halutessaan tämän vuoden aikana. 

Kaoottisissa merkeissä loppunut UFC 229 -tapahtuma ja joukkotappelun aikaansaama episodi saatiin vihdoin päätökseen eilen Nevadan osavaltion urheilukomission istunnossa. 

Khabib Nurmagomedov ja Conor McGregor, sekä venäläisen joukkuetoverit Abubakar Nurmagomedov ja Zubaira Tukhugov saivat kaikki tuomionsa hyväksytysti. 

UFC:n kevyen sarjan mestari tuomittiin maksamaan 500 000 dollarin sakot ja lisäksi hänelle langetettiin yhdeksän kuukauden kilpailukielto Las Vegasissa, joka on retroaktiivinen eli alkaen lokakuusta 2018. Nurmagomedovilla on mahdollisuus alentaa kilpailukieltoa kuuteen kuukauteen, mikäli hän osallistuu mukaan kiusaamisen vastaiseen kampanjaan urheilukomission toimesta. 

McGregor puolestaan selvisi huomattavasti vähemmällä ja sai kontolleen myös retroaktiivisen kuuden kuukauden kilpailukiellon ja 50 000 dollarin sakot. 

Nurmagomedovin molemmat joukkuetoverit tuomittiin 12 kuukauden kilpailukieltoon ja 25 000 dollarin sakkoihin. Venäläinen UFC-mestari ilmoitti komission istunnon jälkeen, että aikoo otella vasta silloin, kun joukkuetovereidensa kilpailukiellot päättyvät eli 6. lokakuuta 2019. Lisäksi Nurmagomedov myös vakuutti, ettei ikinä enää ottele Las Vegasissa.

UFC 229 -tapahtuman joukkotappelu sai alkunsa, kun Nurmagomedov hyppäsi voittonsa jälkeen häkistä ulos ja hyökkäsi provosoituneena McGregorin joukkuetovereiden kimppuun.