50-vuotias jääkiekkojoukkue Jokerit kohtaa tänä iltana ensimmäisen neljästä KHL vieraspelikiertueen joukkueesta. Kaikki neljä vastustajaa ovat playoff-joukkueita, joten kotimainen Jokerit on todellisen testin edessä miten pelivire riittää. Illan ottelussa isäntänäjoukkueena on Ak Bars Kazan, joka tällä hetkellä on itäisen lohkon kärkijoukkue kymmenen pisteen erolla kakkosena olevaan Avangard Omskiin. Jokerit varmistelee omaa asemaansa läntisen lohkon kolmantena, joten pelissä on takuulla panoksia.

Keskiviikon KHL Vetovihje

Kazanin lumileopardit eivät ole isännöineet Jokereita vielä tällä kaudella, mutta aikaisemmilla kausilla kyllä. Edellinen joukkueiden kohtaaminen oli lokakuussa Helsingissä Hartwall areenalla. Jokerit otti silloin kotiyleisön edessä voiton idän jättiläisestä 3-1. Nyt on kuitenkin Ak Bars Kazanin vuoro isännöidä ja vastassa onkin vaarallinen joukkue, koska viimeksi kotiyleisön edessä on pelattu melkein kuukausi sitten. Kazanin kotiyleisö on vaikuttava ja hallissa on aina mieletöntä tunnelmaa, joten voitonnälkä on isäntäjoukkueella varmasti suuri.

Ak Bars Kazan on ennen All Stars -taukoa voittanut viidestä viime ottelustaan kolme. Viimeksi kotona on voitettu kuukausi sitten. Jokereilla puolestaan on taustalla viidestä vierasottelusta vain yksi voitto, mutta viimeiset pelit kotihallissa kotiyleisön edessä Jokerit on voittanut komein lukemin ja on tällä hetkellä kahden pelin voittoputkessa. Sehän ei ole vielä mitään verrattuna syksyn 15 voiton putkeen, mutta jostain se on aloitettava.

Kazanilaiset pelaavat vielä itäisen lohkonsa kärkipaikasta, joten panokset ovat korkealla. Läntisen lohkon Admiral Vladivostok avitti omalla voitollaan neljäntenä olevasta Lokomotiv Yaroslavlista Jokereiden pysymistä kolmantena. Jokereilla on kuitenkin näytönpaikka käsillä ja kova joukkue vastassa. TsSKA Moskova ja SKA Pietari ovat osoittauneet melkeinpä ylivoimaisiksi, joten nyt on pelattavaa kovaa kovaa vastaan ja näytettävä, että jättiläiset sekä kärkijoukkueet pystytään haastamaan.

Joukkueet ovat kohdanneet KHL:ssä kaikkiaan seitsemän kertaa, ja voitot ovat venäläisjoukkueen hyväksi 4-3. Tänä iltana poissa on loukkaantumisen takia muutamia Jokereiden puolustajia sekä hyökkäyksestä Antti Pihlström. Ak Bars puolestaan vilisee tähtipelaajia eikä tulivoima jää kenellekään epäselväksi. Jokerit on tämän vuoden aloittanut vahvasti nappaamalla pisteitä jokaisesta neljästä pelistään, mutta kazanilaisten voitonnälkä kotiyleisön edessä voi silti olla liikaa tauon jälkeen kentille palaavalle joukkueelle. Kertoimet illan voittajasta ovat melko tasaisia kuitenkin isäntäjoukkueeseen kallistuen. Nappaa alta taulukosta osviittaa ja iske vetosi sisään päivitetyillä kertoimilla omalla vedonvälittäjälläsi.

Illan huippuottelu alkaa klo 18.30 Suomen aikaa.
Vedonlyöntisivustot 1 X 2
2.14 4.00 2.85
2.20 4.00 2.90
2.15 4.15 2.90
2.25 4.00 2.85
2.20 4.00 2.90