Manchester Cityllä on hieno sauma parannelle asemiaan tulevana viikonloppuna. Watford puolestaan hakee uutta nostetta managerinvaihdoksella.

Kinkku- ja lahjarahojen kannalta joulua edeltävä Vakioveikkauskierros saattaa muodostua useimmille kinkkiseksi - toisille taas muhkeaksi joulupotiksi. Varsinkin Championshipistä löytyy lauanetaina useampi ympäripyöreä ottelu, joissa voimasuhteet ovat hyvin tasaväkisiä.

Tämän vihjeen myötä toivotan kaikille oikein hyvää ja antoisaa joulua!Kierroksen varma: Manchester CityManchester City tarrasi jälleen kiinni suurimman mestarisuosikin viittaan kaatamalla Arsenalin kotonaan hurjan ottelun jälkeen tennislukemin 6-3. Fulham puolestaan jäi viime kierroksella Evertonin jalkoihin tylysti maalein 4-1 ja tällä kertaa vastus vain kovenee. Cityn päävastustajista Arsenal ja Chelsea kohtaavat viikonloppuna keskenään, joten manchesterilaisilla olisi loistosauma kohennella asemiaan sarjan kärkipäässä ennen lyhyttä joulutaukoa. Fulham on voittanut viimeisistä yhdeksästä ottelustaan ainoastaan yhden, eikä pisteitä ole ropissut Villa-voiton lisäksi. Materiaaliero on murskaava vieraiden hyväksi, vaikka maaliruisku Sergio Aguero onkin sivussa. City nimittäin omaa kenties koko liigan leveimmän rosterin ja Edin Dzeko sekä Alvaro Negredo ovat osoittaneet maalintekokykynsä. Paperilla vierasvoitto toteutuu noin 70 prosentin todennäköisyydellä ja oikein pelattuna kelpuutamme sen ilman muuta kierroksen varmaksi. Kierroksen yllättäjä: Watford  Aivan Championshipin kärkipäähän ennen kauden alkua povatun Watfordin tie on ollut tuskainen lokakuun puolivälistä lähtien. Viimeisistä yhdeksästä pelistään lontoolaiset ovat keränneet ainoastaan neljä tasapelipistettä, mikä sai managerina toimivan Chelsea-legenda Gianfranco Zolan jättämään eroanomuksensa. Sarjataulukossa kolme pykälää korkeammalla oleva Ipswich on taas uhkunut nousukuntoa ja on pelannut neljä viimeisintä otteluaan tappioitta voittaen kolme. Watford vilisee Championshipiin hyvätasoisia pelimiehiä, jotka toivottavasti heräävät Zolan shokkieron jälkeen. Hornets haluaa varmasti näyttää entiselle managerilleen sekä komennon ottaneelle Giuseppe Sanninolle, että potentiaali riittää korkeammalle. Ipswich on suosikki, mutta todella yläkanttiin rastittu. Siksi valitaan tähän kohteeseen maistuva ohipeli ja nostetaan Watford esiin potinnostajana sekä parhaana valintana yllätysten hakijoille.

Vihjesysteemi 1 X 2
1. Fulham - Manchester City     2
2. Sunderland - Norwich 1   2
3. Manchester United - West Ham 1 X  
4. West Bromwich - Hull 1    
5.Stoke - Aston Villa 1   2
6. Crystal Palace - Newcastle 1 X  
7. Birmingham - Nottingham 1   2
8. Reading - Wigan   X 2
9. Sheffield W - Bournemouth 1 X 2
10. Ipswich - Watford   X 2
11. Derby - Doncaster 1    
12. Burnley - Blackpool 1    
13. Brighton - Huddersfield 1    

192 riviä - hinta 48,00€