Veikkauksen takuupotti Vakioveikkaukseen yhdelle ainoalle täysosumalle on noussut jo 200 000€!

Kierros näyttää sopivan haastavalta ja kokeilemme järjestelmäämme muutaman suosikkivarman kautta.

Varmat

VPS: Vaasalaisten kausi on mennyt täysin yli odotetusten. Se on kuitenkin osoittanut, että sarjataulukon kolmospaikka ei ole tullut tuurilla. Nyt vastassa on pohjamudissa kyntävä Inter. Turkulaiset saivat peliään hieman auki paikallispelissä TPS: ää vastaan, mutta nyt taustalla rasittaa torstainen europeli. VPS palaa voittokantaan Kups- tappion jäljiltä.

PK-35: Todella tärkeä ottelu molemmille. Vierailija Kajaani on neljän ottelun tappioputkessa ja pyrkii pois toisen putoajan paikalta. Myös PK-35 tarvitsee tästä pisteet noustakseen turvallisen marginaalin päähän putoamistaistosta. Kotijoukkueen materiaalin ja peruspelaamisen pitäisi riittää tässä voittoon vaisua Kajaania vastaan.

ÅIFK: Tämä on yksi lappumme epävarmimmista varmoista, kannattaa ottaa tasurivarmistus mikäli kassaa riittää. ÅIFK on hävinnyt tämän kauden viidestä kotiottelustaan ainoastaan yhden. Neljä voittoa ja maaliero 18-4 kotona on vakuuttava. Vierailija MaPs ei ole kuitenkaan vaaraton. Takana on hyvin taisteltu kotitasuri lohkon yhtä kärkijoukkuetta, FC Jazzia vastaan sekä vierasvoitto Sporting Kristinasta. Yli 52% pelattuna kotivoitto on yliarvostettu, mutta tartumme siihen paremman puutteessa.

PK K-U: Keski-Uusimaa hakee tässä varman vierasvoiton. Kotijoukkue FC Pohu on lohkon heittopussi ja ansaitsee putoamisen. Joukkueet kohtasivat viimeksi toukokuussa. Tuolloin K-U oli parempi 4-0. 

KLUBI 04: Vierailija yllätti viime vierasottelussa voittamalla Käpylän Pallon 0-3. Uskomme kuitenkin, että kyseessä oli lohkojumbon yksittäinen suonenvetäisy jolle ei ole tulossa jatkoa ainakaan tässä. Klubi 04 on perustasoltaan huomattavasti parempi suorittaja ja nyt kahden ottelun voittoputkessa suursuosikki voittamaan tämän.

Yllättäjät

JJK: Mielenkiintoista nähdä miten JJK reagoi valmentajanvaihdokseen. Joukkueella alkaa olla viimeisiä hetkiä piristyä ja välttää putoaminen. 20% pelattuna JJK:n kotivoitto kannattaa sisällyttää lapuille vaikka Honka lähteekin selvänä suosikkina peliin.

JARO: Jaron viimeaikaiset vieraspelit ovat menneet penkin alle. Tässä olisi oiva tilaisuus hakea pisteet saarelta, sillä IFK M: n rasitteena on torstain europeli Azerbaidzhanissa. Matkustamisesta johtuvaa veltostumista/väsymystä ei kannata väheksyä.  22% pelattuna Jaro kuuluu lapulle.

Vakioveikkaus 

Kierros 27, peliaika päättyy sunnuntaina 7.7 klo 18:25.

Urheiluveikkaus.com vihjerivi: 

# Kohde 1 X 2
1. JJK - FC Honka   2
2. VPS - FC Inter 1    
3. IFK Mhamn - FF Jaro   2
4. Haka - KooTeePee 1  
5. PK-35 - ACKajaani 1    
6. P-Iirot - TPV   X 2
7. ÅIFK - Masku 1    
8. FC POHU - PK K-U     2
9. PK-37 - FC YPA   2
10. TP-47 - PS Kemi  
11. GBK - KPV 1   2
12. Klubi 04 - LPS    
13. GrIFK - Pallohonk  

Järjestelmärivi 256 riviä, panos 0,25€, hinta 64 €