Calgaryn maalivahti Miikka Kiprusoff ja Dallasin maalivahti Kari Lehtonen torjuivat molemmat 31 laukausta joukkueiden ottelussa Dallasissa. Ratkaisu syntyi vasta voittomaalikilpailussa, jossa vierasjoukkue Calgary venyi voittoon 4–3 Curtis Glencrossin osumalla.Voitto heitti Calgaryn Dallasin ohi länsilohkon taulukossa. Calgarylla on 81 ja Dallasilla 80 pistettä. Kumpikin joukkue on tällä hetkellä pudotuspelirajan paremmalla puolella eli kahdeksan joukossa.Anaheimissa kotijoukkue Ducks pitää yllä toivoa pudotuspelipaikasta. Anaheim kukisti itälohkon NY Rangersin 5–2. Anaheim on vielä pudotuspelirajan väärällä puolella, mutta vain neljän pisteen päässä neljännestä sijasta.

Anaheimin sankareita olivat neljän pisteen Bobby Ryan (1+3) sekä kolmen pisteen Lubomir Visnovsky (2+1) ja Corey Perry (2+1). Teemu Selänne, Saku Koivu ja Toni Lydman kirjasivat syötön mieheen. Selänteelle syöttö oli kauden 40:s.Washington voitti Edmontonin 5–0 ja nappasi kuudennen perättäisen voiton. Washington vankisti asemaa Kaakkoisen divisioonan johdossa ennen Tampaa. Aleksandr Ovetshkin ja Aleksandr Semin iskivät kaksi maalia ja syöttivät maalin mieheen. Ovetshkin on koonnut 16 pistettä (6+10) 11 viime ottelussa. Tulokasvahti Braden Holtby piti nollan ensimmäisen kerran uralla. Holtby on ollut ohittamaton 105 minuuttia.Illan kärkiottelussa Tampa Bay kukisti mestari-Chicagon voittomaalikisan jälkeen 4–3. Tampan Steven Stamkos iski maalin ja syötti toisen. Stamkosille maali oli kauden 42. Hän johtaa NHL:n maalitilastoa. Tampa oli hävinnyt neljä ottelua perätysten ennen Chicagon kohtaamista.Los Angeles kamppailee tasaisessa lännessä pudotuspelipaikasta. Kings kuuluu joukkueisiin, jolle jokainen peli on tärkeä. Siksi 2–1-vierasvoitto Detroitista maistui tosi hyvälle. Kings kohtasi Detroitin runkosarjassa neljästi ja voitti kolme kertaa. Dustin Brown ohjasi voittomaalin ylivoimalla toisessa erässä.Columbus rynnisti toisessa erässä vajaassa seitsemässä minuutissa 3–0–johtoon St. Louisia vastaan. Se ei riittänyt kuitenkaan kuin pisteeseen, sillä Chris Stewartin kahden maalin avulla St. Louis nousi ensin jatkoajalle ja voittoon. Stewart iski tasoituksen 3–3:een ja 4–3-voittomaalin. Columbus on kahdeksan pisteen päässä kahdeksannesta sijasta.Atlantan maalivahti Ondrej Pavelec auttoi 35 torjunnalla vieraat 3–2-jatkoaikavoittoon Carolinasta.