Atletico Madrid joutui katsomaan vierestä, kun yksi maailman parhaimmista jalkapalloilijoista ampui hattutempun surutta espanjalaisten verkkoon. 

Jalkapallossa puhutaan jälleen kerran kahdesta pelaajasta kahden huikean suorituksen jälkeen. Cristiano Ronaldo ampui hattutempun tiistaina Atletico Madridia vastaan, kun puolestaan Lionel Messi kuritti keski Lyonia tekemällä kaksi maalia ja syöttämällä kaksi osumaa. 

Molemmat pelaajat ovat tunnettuja menestyjiä kentällä Mestarien liigassa, mutta yksi piikki tilastoissa erottaa herrat selkeästi toisistaan. Kaksi maailman parasta pelaajaa ovat niittäneet mainetta erityisesti maalintekijöinä, mutta Ronaldo on kilpakumppaniaan selkeästi edellä, kun verkot ovat heiluneet Mestarien liigassa. 

Messillä on yhteensä kasassa 108 maalia Mestarien liigasta, joista 66 maalia on tullut lohkovaiheessa ja 42 pudotuspeleissä. 

Ronaldo pistää roimasti paremmaksi, sillä häneltä löytyy 124 maalia Mestarien liigasta, joista 61 on tullut lohkovaiheessa ja huikeat 63 osumaa pudotuspeleistä. Portugalilainen on ainoa pelaaja Mestarien liigan historiassa, jolla on yli 50 maalia pudotuspeleistä.