Maanantaina varmistui, että Robert Heleniukselle kohutappion kärsinyt Dereck Chisora pääsee todelliseen testiin raskaan sarjan maailmanmestari Vitali Klitschkoa vastaan. Peliyhtiö Unibet ei anna Chisoralle ottelussa mitään mahdollisuuksia.

Dereck ”Del Boy” Chisora kärsi joulukuun alussa tappion EM-ottelussa Robert Heleniusta vastaan hajaäänin. Monet asiantuntijat pitivät tulosta epäoikeudenmukaisena, ja myös Chisora taustajoukkoineen vaati välittömästi uusintaottelua suomalaista vastaan. Nyt Chisora ottaa siis kuitenkin vastaan vielä Heleniustakin kovemman haasteen, kun hän kohtaa WBC-liiton titteliottelussa Ukrainan Vitali Klitschkon. Tieto 18. helmikuuta Münchenissä järjestettävästä kohtaamisesta uutisoitiin laajasti kansainvälisessä mediassa.

Peliyhtiö Unibet ei usko, että Chisoralla olisi ottelussa mitään jakoa. Britti saa voitolleen kertoimeksi reippaan 7,25, kun ammattilaisurallaan peräti 43 voittoa iskenyt Klitschko saa kertoimen 1,10. On kuitenkin huomattava, että Chisora oli selkeä altavastaaja myös Heleniusta vastaan, mutta ennakkoluulottomasti otellut britti olisi monien mielestä ansainnut voiton aktiivisella nyrkkeilyllään. Nähtäväksi jää, vetääkö Chisora samanlaisen shown myös Klitschkoa vastaan.

Lähes yhdeksän kymmenestä vastustajastaan tyrmänneellä Klitschkolla oli selvä mielipide Chisoran ja Heleniuksen kohtaamisesta.

– Mielenkiintoinen vastustaja. Minusta hän voitti ottelunsa Robert Heleniusta vastaan selvästi, ukrainalainen kommentoi Bild-lehdelle.

40-vuotias Klitshko on vihjannut, että ottelu Chisoraa vastaan voi olla hänen uransa toiseksi viimeinen. Kesäkuulle on suunnitteilla vielä kohtaaminen veli Vladimir Klitschkolle tappion kärsineen britti David Hayen kanssa.

Unibetin kertoimet

Klitschko, Vitali- Chisora, D 1,10 35,00 7,25

Lähde: www.unibet.com