Tämä on valtava! Yhteistyökumppanuuksistamme vastaava osasto on joutunut rehkimään pitkää päivää saadakseen tämän markkinoiden huikeimman vedonlyöntibonuksen tarjottavaksi lukijoillemme! Bookkerin kannalta tästä tulee muodostumaan todellinen farssi. Etu on nyt sinulla - käytä se!

Mikäli et ole vielä www.operaattori poistettu.com peliyhtiön asiakas niin nyt kannattaa toimia. Tämä vedonlyöntibonus tuskin säilyy kauan voimassa, kun huomaavat sen järjettömyyden. Normaalisti uudet asiakkaat saavat operaattori poistettuillä 200% bonuksen 200€ asti, mutta Urheiluveikkauksen lukija pääset nauttimaan korotetusta edusta. 300% bonus vedonlyöntiin on käytettävissäsi kun rekisteröidyt operaattori poistettuin vedonlyöntiin alla näkyvästä nappulasta!

Lunasta 300% vedonlyöntibonus

Homma on yksinkertainen. operaattori poistettu triplaa ensimmäisen talletuksesi, kun rekisteröidyt yllä näkyvästä nappulasta uudeksi asiakkaaksi (max.200€). Tämän jälkeen sinulla on 30 päivää aikaa kierrättää bonus vähintään 6x operaattori poistettuin vedonlyönnissä. Minimikerroin kierrätykseen on 1.80.