SaiPa on solminut kaksivuotiset jatkosopimukset Petri Koskisen, Joni Yli-Torkon ja Simon Backmanin kanssa. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

Laitahyökkääjä Petri Koskinen pelaa SaiPassa neljättä kauttaan. Erinomaisena kiekonriistäjänä ja alivoimapelaajana tunnettu 25-vuotias Tapparan kasvatti on kuluvalla kaudella saalistanut 34 ottelussa tehopisteet 3+8=11. Maaleista kaksi on syntynyt alivoimalla.

- Ihan hyvin olen viihtynyt ja kuullut, että täällä tulee satsauksia tulevaisuuteen. Olen päässyt pelaamaan paljon ja pelitkin on kulkeneet mukavasti, Koskinen kertoo tyytyväisenä sopimukseen.

SaiPan oma kasvatti Joni Yli-Torkko kuuluu Kisapuiston yleisön suursuosikkeihin räväkän pelityylinsä ansiosta. 27-vuotias laitahyökkääjä on rakentanut uransa kovan työnteon ja aktiivisen taklauspelin avulla. Hän kuuluu joukkueensa ehdottomiin sytyttäjiin. Tällä kaudella Yli-Torkko on pelannut 25 ottelua tehopisteillä 1+3=4. Hän oli syksyllä poissa kokoonpanosta kuukauden päivät kylkivamman takia.

- Halusin jatkaa kasvattajaseurassa. Olen kuullut panostuksista seuraavan parin vuoden aikana, joten uskon, että täällä on mahdollisuus aidosti menestyä. Mikä olisi sen hienompaa kuin saada kasvattajaseurassa vaikka mitali. Näiden juttujen lisäksi valmennus on hyvää, Yli-Torkko kertoo.

Simon Backman saapui SaiPaan kesken viime kauden Tanskasta paikkaamaan puolustuksen loukkaantumisia. Pietarsaaressa syntynyt puolustaja otti heti paikkansa pakistosta ja kuuluu tällä hetkellä valmennuksen luottopelaajiin. 25-vuotias puolustaja on kirjauttanut kuluvalla kaudella mukavan pistesaaliin, sillä 34 ottelussa tilille on kertynyt tehopisteet 5+6=11. Viidestä maalistaan kolme hän on tykittänyt ylivoimalla.

- SaiPa oli alusta lähtien ykkösvaihtoehto. Jos miettii vaikka viime kautta, niin SaiPa otti minut takaisin liigaan kun Tanskassa kävi huonosti. Olen siitä vieläkin erittäin kiitollinen.

SaiPalla on Koskisen, Yli-Torkon ja Backmanin jälkeen kasassa 18 pelaajasopimusta kaudelle 2010-2011. SaiPan kausi jatkuu tiistaina vierasottelulla Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan.