Brittifutiksen jäätyä tauolle Vakioveikkaus vaihtaa tuttuun tyylin sunnuntaille ja kohteet tulevat kotimaisesta jalkapalloilusta. Kesän ensimmäisen suomifutis- vakion pelijakaumaa tutkiessa tulee väistämättäkin kysymys mieleen: "Kuinka pihalla pelikansa on kotimaan futiksesta?"

Kierros sisältää aivan järjettömän suuriksi pelattuja suosikkeja. Kansa on ilmeisesti tuijottanut liiaksi aiempia tuloksia ja Veikkauksen omaa vihjettä. Jakauman perusteella jaettava potti tulee olemaan tänään jättimäinen ja panostamme 64€ rohkeaan kimppalappuun.

Kierroksen supervarma:

TPS: Tässä kohteessa prosenttien jakautuminen on pahiten päin persettä. JJK on pelannut alkukauden kyllä loistavasti, mutta tulokset mairittelevat kotijoukkuetta. Vastukset ovat olleet tasoa heikompia kuin TPS. Peliesityksiin katsoen se ei kuuluisi sarjataulukossa näin korkealle (2.) ja tulee tippumaan alaspäin kauden myötä. TPS: llä on yksi sarjan parhaista joukkueista ja se alkaa vaikean alkukauden jälkeen löytää peliään kuntoon. Santeri Mäkisen poissaolo keskikentän pohjalta on suuri miinus. Silti, ennakkoon vahvempi TPS on niin rajusti alipelattu (17%), että lyömme turkulaiset surutta varmaksi.

Lappuja rakentaessa suosittelen unohtamaan kokonaan ylipelatun JJK: n. Jyväskyläläiset eivät voita tätä 6-7 kertaa kymmenestä, kuten prosentit on pelattu. Minua varmempaa taktiikkaa suosivan pelurin oikea valinta on X2. Nordicbetin tarjoama kerroin 2.45 TPS:n voitolle koti/vieras pelivalinnassa on myös oivallinen sijoituskohde!

Vihjerivi: 

Hinta: 64€

 -SV