Suomalaispari Aino-Kaisa Saarinen ja Virpi Kuitunen on voittanut maastohiihdon parisprintin maailmanmestaruuden Tshekin Liberecissä. Suomalaiskaksikko oli finaalissa täysin ylivoimainen.

Ruotsi saapui maaliin 20 sekuntia Suomen jälkeen ottaen hopeaa. Pronssille yltänyt Italia hävisi Ruotsille 3,8 sekunnilla.

Aino-Kaisa Saariselle MM-kultamitali on kisojen toinen mestaruus ja kolmas mitali. Kuituselle mitali oli kisojen ensimmäinen.

Lopputulokset parisprintti, naiset 6 x 1,3 km (p)

1. Saarinen/Kuitunen FIN 19.43,7 2. Olsson/Andersson SWE + 20,0 3. Longa/Follis ITA + 23,8 4. Ishida/Natsumi JPN + 25,2 5. Jacobsen/Östberg NOR + 47,7 6. Renner/Jones CAN +1.03,6 7. Zeller/Sachenbacher GER +1.08,0 8. Jatskaja/Malahova KAZ +1.09,1 9. Shapovalova/Matvejeva RUS +1.39,7 10. Janeckova/Rajdlova CZE +1.54,2