Suomen kesään mahtuu toden totta myös paljon moottoriurheilua ja ei meitä turhaan luonnehdita maailman nopeimmaksi kansaksi. Siksi Coolbet on lyönyt tiskiin uuden maittavan tarjouksen, joka tarjoaa intohimoisille F1-faneille jotain ainutlaatuista ja ikimuistoista. 

Moottoriurheilua seuraavan suomalaisen kesä koostuu pitkälti kahdesta asiasta: formuloista ja Jyväskylän suurajoista. Molemmat tarjoavat kannattajilleen äärimmäisen jännittävää ja hauskaa viihdettä, mutta on selvää, että näiden tapahtumien seuraaminen on parasta nimenomaan paikan päällä. 

Siinä missä Neste Oilin nimellä kulkeva perinteikäs ralli ajetaan Jyväskylän luonnossa, niin tuleva Monzan Grand Prix vie ihmiset Ferrarin alkulähteille Italiaan. Kyseessä on yksi F1-kauden legendaarisimmista osakilpailuista ja ehdottomasti vaivan väärti, mutta jos talous ei anna periksi, niin Coolbet haluaa tarjota auttavaa kättä. Jaossa on yksi matkapaketti Monzan osakilpailuun ja seuraavassa me kerromme kaiken tarpeellisen, jotta sinä pääset lunastamaan paikkasi Milanoon lentävästä koneesta. 

Toimi näin:

  • Lyö 10 euron edestä vetoa mistä tahansa Unkarin osakilpailun kohteista aikavälillä 1.8. klo 00:00 - 4.8. klo 16:00
  • Minikerroin asetettuihin vetoihin on 1.50
  • Mene Coolbetin F1-kampanjasivulle ja veikkaa jokaisen F1-tallin kuljettajien paremmuusjärjestys Unkarin GP:ssä
  • Takaraja asetetuille vedoille ja veikkauksille on 4.8. klo 16:00, joten vielä ehdit helposti mukaan

Osallistu Coolbetin F1-kampanjaan ja voita matka Monzan osakilpailuun!

Monzan F1-palkintopaketti 


Kyseessä ei tietenkään ole mikään tavallinen kisamatka, sillä palkintopaketti pitää sisällään vaikka mitä. Kokonaisuudessaan yhden hengen palkintopaketin voittanut henkilö pääsee nauttimaan seuraavasta: 

- Lennot Helsinki - Milano - Helsinki
- Liput Monzan GP:n aika-ajoihin ja osakilpailuun
- Lähtö perjantaina 6.9. ja paluu maanantaina 9.9
- Hotelliyöpyminen (3 yötä, sisältää aamupalan) 
- Kuljetukset matkan aikana
- Yllätysohjelmaa
- Coolbetin tuotepaketti + mukavaa matkaseuraa sekä opaspalvelut matkan aikana

Mercedeksen ylivoimaa 


Kuluva F1-kausi on mennyt tasaiseen tahtiin yhden tallin talutusnuorassa, sillä Mercedeksen kuljettajat ovat tuntuvassa johdossa sijoilla yksi ja kaksi. Viisinkertainen maailmanmestari ja F1-kruunuaan puolustava Lewis Hamilton on haalinut kasaan 223. pistettä ja takana on Suomen Valtteri Bottas 184. pisteellä. 

Alfa Romeon Kimi Räikkönen sinnittelee myös parhaimpansa mukaan ja pitää toistaiseksi hallussaan yhdeksättä sijaa 25. pisteellä. Suomalaisittain kausi on siis edennyt vahvan alun jälkeen ei niin toivotuissa merkeissä, mutta toivoa on silti siihen, että molemmat sinivalkoiset kuljettajat pysyvät kärkikymmenikön sisällä. 

Bottaksen täytyy kuitenkin löytää vahva vire uudestaan ja mieluiten pikimmiten. Takana uhkaa Red Bullin Max Verstappen 162. pisteellä ja Ferrarin Sebastian Vettel ei myöskään ole kaukana. 

Tsekkaa Coolbet jo tänään! 


Pääasiassa vedonlyöntiin erikoistuva Coolbet tarjoaa laajan valikoiman betsattavaa jokaiselle urheilufanille ja on myös yksi pohjoismaiden suosituimmista pelisivuistoista. Vedonlyönnin ohella toki pelattavaa löytyy myös nettikasinon puolella erittäin kattavan slottivalikoiman turvin ja Coolbet erikoistuu myös pokeriin. 

Jos kuitenkin kiinnostaa liittyä vedonlyönnin puolelle, niin uusille tallettaville asiakkaille on olemassa kaksi kätevää tervetuliaistarjousta, joista voi valita mieleisensä. 

- Ensimmäinen tarjous tietää ensitalletuksen tehneelle 100% bonusta 150 euroon asti käyttämällä koodia "COOL150" 
- Toinen tarjous toimii siten, että tallettamalla 10 euroa saa 50 euroa pelirahaa käyttämällä koodia "4XBONUS"

LUNASTA COOLBETIN BONUKSET TÄSTÄ!