Kaikkien suomalaisten NBA-fanien odotus päättyy vihdoin ensi yönä, kun maailman tasokkain koripallosarja lähtee käyntiin ensi yönä Suomen aikaa. Ohjelmassa on kaksi ottelua ja parketilla nähdään muun muassa hallitseva NBA-mestari Golden State Warrior, joka isännöi kotiottelussaan Oklahoma City Thunderia. Coolbetin uunituoreessa NBA-kampanjassa sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi kahden hengen NBA-matka tammikuussa Lontooseen!

On kulunut hieman yli viisi kuukautta siitä, kun Golden State Warrior kaatoi NBA:n neljännessä finaaliottelussa Cleveland Cavaliersin ja sinetöi viime kauden NBA-mestaruuden jo toisen kerran putkeen. Golden State Warriors on kärsinyt valmistavissa otteluissa lievästä mestaruuskrapulasta, sillä viidestä harjoitusottelustaan hallitseva mestari on onnistunut voittamaan vain yhden ja neljä kertaa joukkue poistui parketilta tappio niskassaan. Warriors on silti tämänkin kauden suurin mestarisuosikki, sillä joukkueen ykköstykkinä häärii tähtipelaaja Stephen Curry. Warriorsin suurimpina haastajina kauteen lähtevät Boston Celtics, Houston Rockets sekä Los Angeles Lakers. 

Tammikuussa NBA-sirkus rantautuu vanhalle mantereelle, kun Washington Wizards ja New York Knicks ottavat toisistaan mittaa tammikuussa Lontoon O2 Areenalla pelattavassa runkosarjan ottelussa. 

Coolbet on laittanut käyntiin vedonlyöntikampanjan, jossa sinulla on NBA-vetoja lyömällä mahdollisuus voittaa itsellesi kahden hengen matka Lontooseen katsomaan maailman parasta koripalloa paikan päälle. Matka on niin sanottu All Inclusive -paketti ja et tarvitse matkalla mukaan mitään muuta kuin passin, sillä Coolbet on huolehtinut kaikista muista asioista. 

Kampanja on käynnissä seuraavan viiden viikon ajan ja tavoitteena on kerätä mahdollisimman korkea yhteenlaskettu voittokerroin NBA-yhdistelmävedoista, joten suosittelemme aloittamaan pistepotin kartuttamisen jo heti ensi yön avauskierrokselta!

Jos tammikuinen Lontoon reissu lento- ja ottelulippuineen sekä hotelliöineen kiinnostaa, niin nyt kannattaa katsoa alta tarkemmat ohjeet siitä miten juuri sinä voit voittaa tämän mahtavan koripallomatkan!

Näin voit voittaa kahden hengen NBA-matkan Coolbetiltä. 

Coolbet on halunnut, että kaikilla innokkailla koripallofaneilla on mahdollisuus osallistua tähän upeaan kampanjaan ja siksi se ei ole asettanut 18 vuoden ikärajan lisäksi kampanjaan mitään muita ehtoja. Osallistumiseen tarvitset toki oman Coolbet-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista vielä ole, niin pääset tekemään sellaisen nopeasti ja helposti tästä linkistä

Uutena Coolbet-asiakkaana saat liittymislahjaksi mahtavat edut, joiden avulla voit lunastaa itsellesi ilmaisvetoja koko loppuvuoden ajaksi tai vaihtoehtoisesti voit tuplata ensimmäisen talletuksesi Coolbetin vedonlyöntiin! Voit lukea Coolbetin uuden asiakkaan eduista lisää artikkelin lopusta. 

Kilpailuun osallistuminen on äärimmäisen yksinkertaista ja helppoa, sillä sinun tulee ainoastaan lyödä 5-10 euron arvoisia NBA-yhdistelmävetoja Coolbetin vedonlyönnissä kampanja-aikana ja kerätä mahdollisimman korkea yhteenlaskettu voittokerroin lyömistäsi vedoista. 

Vetojen pitää olla tupla- tai triplavetoja eli kohteita yhdistelmävedoissa pitää olla kaksi tai kolme. Yhdistelmävedoissa olevien kohteiden minimikerroin on 1,50. Muista rastittaa vetokupongilta NBA Lontoo-laatikko ennen vetosi asettamista, niin vetosi rekisteröityy mukaan kampanjaan! 

NBA-matkan voittaja on pelaaja, joka kerää viiden viikon kampanja-aikana (16.10 - 21.11.2018) korkeimman yhteenlasketun voittokertoimen NBA-yhdistelmävedoista. 

Voit lyödä NBA-yhdistelmävetoja niin paljon kuin haluat, mutta vain yksi veto per viikko per pelaaja lasketaan mukaan! Huomioithan, että Cash out- tai järjestelmävetoja ei lasketa mukaan kampanjaan. Myöskään ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja tai bonusrahalla asetettuja vetoja ei lasketa mukaan. 

Jos kaksi tai useampi kilpailija päätyy samaan tulokseen kampanjan päätteeksi, voittajaksi valitaa se pelaaja, joka on saavuttanut kampanja-aikana suurimman kertoimen yhdellä voittavalla vedossa. 

Osallistumisohjeet pähkinänkuoressa:

— Klikkaa itsesi Coolbetin viileälle bookkerille tästä linkistä.
— Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Coolbet-pelitili. 
— Uutena asiakkaana pääset hyödyntämään Coolbetin uuden asiakkaat bonusedut, joista voit lukea lisää alempaa.
— Lyö NBA-yhdistelmävetoja 5-10 euron panoksella. 
— Kohteiden minimikerroin täytyy olla 1,50 ja kohteita kupongilla tulee olla 2-3. 
— Yhdeltä pelaajalta hyväksytään vain yksi osunut veto per viikko mukaan kampanjaan.
— Muista rastittaa vetokupongilta NBA Lontoo -laatikko ennen vetosi asettamista, niin vetosi rekisteröityy mukaan kampanjaan.
— Pääpalkintona olevan kahden hengen NBA-matkan Lontooseen voittaa pelaaja, joka kerää kampanja-aikana korkeimman yhteenlasketun voittokertoimen NBA-yhdistelmävedoista. 
— Kampanja päättyy 21. marraskuuta 2018.

Osallistu Coolbetin kampanjaan tästä!

Palkintopotissa kahden hengen NBA-matka, bonusrahaa sekä ilmaiskierroksia! 

Coolbet ei ole todellakaan pihistellyt, kun se on ladannut palkintoja kampanjapottiin. Voittajalle on luvassa huikea kahden hengen matkapaketti Lontooseen tammikuussa katsomaan, kun Washington Wizards ja New York Knicks kohtaavat O2 Areenan parketilla. Voittaja pääsee nauttimaan täyden palvelun matkasta, sillä Coolbet on sisällyttänyt pakettiin kaikki herkut mitä voittaja kuvitella saattaa. 

Matkapakettiin kuuluu tottakai lentoliput Lontooseen ja takaisin, kaksi hotelliyötä Lontoon ydinkeskustassa laadukkaassa hotellissa, kaksi ottelulippua Washington Wizards - New York Knicks -otteluun sekä 500 euroa käyttörahaa, jotka voittaja voi käyttää reissullaan miten haluaa.

Pääpalkinto on tottakai kampanjan halutuin palkinto, mutta myös sijoille 2-25 sijoittuneet pelaajat saavat palkinnoksi Coolbetiltä muutakin kuin lämmintä kättä. Sijoille 2-10 sijoittuneet pelaajat saavat käyttöönsä bonusrahaa ja sijoille 11-25 sijoittuneet betsarit palkitaan sadalla ilmaiskierroksella Joker Pro -kolikkopeliin! 

Palkintopotti näyttää kokonaisuudessaan tältä:

 1. Kahden hengen matkan Lontoon NBA-otteluun. 
 2. 100 euroa bonusrahaa.
 3. 90 euroa bonusrahaa.
 4. 80 euroa bonusrahaa.
 5. 70 euroa bonusrahaa.
 6. 60 euroa bonusrahaa.
 7. 50 euroa bonusrahaa.
 8. 40 euroa bonusrahaa.
 9. 30 euroa bonusrahaa.
 10. 20 euroa bonusrahaa.
 11. - 25. 100 ilmaiskierrosta Joker Pro -kolikkopeliin.

Uusille Coolbet-asiakkaille bonusrahaa tai ilmaisvetoja loppuvuodeksi! 

Coolbet haluaa ilahduttaa uusia asiakkaita maistuvilla eduilla, joiden avulla pelaaminen käynnistyy Coolbetillä helposti ja vaivattomasti. Uusilla Coolbet-asiakkailla on mahdollista valita itselleen sopivin tarjous kahdesta erinomaisesta vaihtoehdosta! Voit halutessasi lunastaa 150 euroa bonusrahaa vedonlyöntiin tai napata viiden tai kymmenen euron arvoisia ilmaisvetoja vuoden loppuun asti! 

Tarjouksen ensimmäinen vaihtoehto on hyvin perinteinen 100% suuruinen vedonlyöntibonus, joka on lunastettavissa 150 euroon asti. Saat bonuksesta maksimihyödyn, kun teet 150 euron suuruisen ensitalletuksen bonuskoodilla COOL150, jonka jälkeen Coolbet tuplaa talletuksesi ja pääset aloittamaan pelaamisen Coolbetin vedonlyönnissä peräti 300 euron suuruisella pelikassalla. 

Minimitalletus bonuksen aktivointiin on 10 euroa. Ensitalletusbonus tulee kierrättää kuusi (6) kertaa minimikertoimella 1,50. 

Jos haluatbonusrahan sijaan lunastaa itsellesi ilmaisvetoja vuoden loppuun asti, niin sekin on mahdollista Coolbetillä! 

Jos talletat 50 euroa bonuskoodilla 5FREEBET, niin saat joka viikko vuoden loppuun asti yhden 5 euron arvoisen ilmaisvedon. Jos teet talletuksen vielä tällä viikolla, niin saat käyttöösi loppuvuoden aikana yhteensä 55 euron edestä ilmaisvetoja! 

Jos sen sijaan talletat 100 euroa bonuskoodilla 10FREEBET, niin saat joka viikko vuoden loppuun asti 10 euron arvoisen ilmaisvedon! Tämän tarjouksen avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 110 euron arvosta ilmaisia vetoja vuoden loppuun asti! 

Ensimmäisen ilmaisvedon saat käyttöösi heti ensitalletuksen jälkeen ja loput viikottaiset ilmaisvedot Coolbet maksaa maanantaisin pelaajien pelitileille.