Keskiviikkona pelataan yksi Italian Cupin jännittävimmistä otteluista kun Juventus kohtaa Lazion Roomassa. Joukkueet ottivat yhteen viimeksi joulukuun alussa Serie A:n aikana, jolloin Lazio kärsi tappion 0-2 Juventusta vastaan. Tämä kausi ei ole ollut Laziolle suotuisa muutenkaan, vaikka viime kaudella futisjoukkue taistelikin urheasti. Alta löytyy katsaus tämän hetken kertoimista niin pitkävetoon kuin tulosvetoonkin. Muista myös tarkistaa uutisosiomme, jossa on listattu uusimmat tarjoukset vedonlyöntiin!

Italia Cup: Lazio - Juventus

Ottelu pelataan keskiviikko-iltana 20. tammikuuta klo 21.45 Suomen aikaa.

Lazion fanit ovat saaneet pettyä monta kertää tämän kauden aikana. Joukkue hävisi Juventukselle Italian Super Cupin elokuussa sekä myöhemmin pelatun Seria A -ottelunkin, mikä näkyy tämän hetken vedonlyöntikertoimissakin.

operaattori poistettu tarjoaa seuraavat kertoimet lopputuloksen veikkaukseen: 1: 3.50 X: 3.10 2: 2.20

24hBet on pistänyt seuraavat kertoimet tälle ottelulle: 1: 3.43 X: 3.20 2: 2.16

Mitä maalintekoon tulee, Juventus luottaa viime vuonna hankkimaansa hyökkääjään, Paulo Dybalaan. Pelaajan huhutaan olevan jopa 100 miljoonan euron arvoinen. Juventus hankki hänet viime kesänä Palermon joukkueelta pulittaen pelaajasta 40 miljoonaa euroa. Dybala onkin jo ehtinyt tehdä aikamoisen määrän maaleja ja hän on usein mukana myös avustamassa.

Tässä 24hBetin kertoimet ottelun maalintekoon:

 

 

24hBetin tulosvedon kertoimista alhaisin on tällä hetkellä 0-1 voitto Juventukselle kertoimilla 6.50.

operaattori poistettu on pistänyt seuraavanlaiset kertoimet maalien yhteismäärälle:

Maaleja yhteensä 0.5:              Yli: 1.07              Alle: 7.00

Maaleja yhteensä 1.5:              Yli: 1.40              Alle: 2.75

Maaleja yhteensä 2.5:              Yli: 2.20              Alle: 1.60

Maaleja yhteensä 3.5:              Yli: 3.80              Alle: 1.22

Maaleja yhteensä 4.5:              Yli: 8.00              Alle: 1.05

operaattori poistettu Molemmat Maalaa

Suositun vedonlyöntisivusto operaattori poistettulla on menossa mainio vedonlyöntitarjous, josta voi hyötyä myös tässä ottelussa. Molemmat Maalaa -osiossa pelaajat voivat löydä vetoa siitä, tekevätkö molemmat joukkueet maalin milloin tahansa ottelun aikana. Jos voitat neljässä eri kohteessa, saat voittojesi lisäksi vielä 10% voittosummastasi siihen päälle ilmaisvetona vedonlyöntiin. Molemmat Maalaa -ottelut löytyvät operaattori poistettun sivujen vasemmasta laidasta ja mukana on myös Lazio - Juventus -ottelu seuraavilla kertoimilla:

Lazio - Juventus Molemmat Maalaa:                   Kyllä: 1.95         Ei: 1.75