Los Angeles Lakersin kausi on ollut kaikkea muuta kuin menestys, mutta sentään LeBron Jamesilla on aihetta hymyyn.

LeBron James nousi viime yön kierroksella NBA:n kaikkien aikojen pistetilaston neljänneksi ja ohitti samalla legendaarisen Michael Jordanin. Kolminkertaisella NBA:n mestarilla on nyt kasassa 32 293 pistettä ja Jamesin edellä ovat enää Kobe Bryant (33 643), Karl Malone (36 928) ja Kareem Abdul-Jabbar (38 387)

Kesällä jälleen kerran suurten otsikoiden kera seuraa vaihtanut James ei ole kuitenkaan pelannut uransa parasta koripalloa Los Angeles Lakersissa. Vuonna 2003 taipaleensa NBA:ssa aloittanut James joutui ensimmäistä kertaa uransa aikana painimaan vakavan loukkaantumisen kanssa tällä kaudella ja itse joukkueen yhteispeli kentällä on jäänyt täysin alle odotuksien. 

Tällä hetkellä Jamesin johtama joukkue on läntisen konferenssin 11. sijalla ja hävinnyt neljä perättäistä ottelua, mukaan lukien viime yönä Denver Nuggetsille lukemin 115-99. Todennäköisyyksien valossa joukkue on auttamatta jäämässä pois pudotuspeleistä. Kyseessä olisi ensimmäinen kerta 14 vuoteen, kun James jää pois kevään tosipeleistä ja samalla katkeaisi Jamesin kahdeksan kautta putkeen kestänyt finaalisarjassa pelaaminen.