Los Angeles Lakers pääsi vihdoin voiton kantaan NBA:ssa voittamalla Chicago Bullsin lukemin 123-107. 

Kovan kritiikin alle joutunut Los Angeles Lakers sai vihdoin lohtua murheisiin katkaisemalla viiden ottelun mittaisen tappioputken, kun tähtijoukkue peittosi Chicago Bullsin viime yön kierroksella. 

LeBron James johti Lakersia 36 pisteellä ja kymmenellä levypallolla, kun puolestaan Lauri Markkasen synkkä vire heittojen suhteen sai jatkoa. Bullsin suomalaistähti koppasi vähäiset 11 pistettä, viisi levypalloa ja sai vain neljä heittoa sisään. Markkanen yritti kolmosta kahdeksan kertaa Lakersia vastaan, mutta kaikki menivät ohi. 

Markkasen numerot ovat notkahtaneet roimasti alaspäin helmikuun huikeista luvuista. Markkanen tykitti keskiarvolta 26 pistettä ja 12,2 levypalloa ottelua kohti, mutta maaliskuussa lukemat näyttävät 18.3 ja 7,6. Bullsin tärkeimpiin pelaajiin kuuluva suomalainen myöntää, että ryhtiliike olisi paikallaan. 

– Tiedän, etten pelaa samalla tavalla, kuten helmikuussa. Aion jatkaa työntekoa samalla tavalla ja tiedän, että tulokset tulevat, koska kaikki tuntuu samalta. Tällä hetkellä ei vain mene sisään, kommentoi Markkanen ottelun jälkeen Chicago Sun Tribunelle

Kausi on ollut tuskainen molemmille joukkueille. Bulls on jo tilastojen valossa virallisesti ulkona kevään pudotuspeleistä ja sama kohtalo todennäköisesti odottaa myös Lakersia, joka majailee 11. sijalla läntisessä konferenssissa.