Kauden 2010 Liigacupin puolivälierät pelataan keskiviikkona 31. maaliskuuta ja puolivälieräotteluiden pelipaikat ovat nyt selvillä. Otteluitten alkamisajat päätetään myöhemmin ja ilmoitetaan erikseen.

Liigacupin viimeinen puolivälieräjoukkue ratkeaa vasta lauantaina pelattavan KuPS – Tampere United ottelun myötä. Mikäli TamU voittaa ottelun, nousee se Pohjoislohkon neljänneksi, muussa tapauksessa neljännelle sijalle sijoittuu FF Jaro.

Puolivälierävaiheessa lohkovoittajat ja lohkokakkoset saavat lähtökohtaisesti kotiedun. Mikäli sijoituksensa puolesta kotiedun saavalla joukkueella ei kuitenkaan ole Liigacupin jatko-otteluihin hyväksyttävää kenttää käytössään, siirtyy peli pelattavaksi vierasjoukkueen kotikentälle. Tätä sääntöä sovellettiin puolivälieräparissa FC Inter – VPS, joka pelataan Botniahallin tekonurmella tai sääolosuhteiden pakottaessa Botniahallissa Mustasaaressa.

Puolivälieräparissa JJK-TPS kummankaan kotikenttä ei ole hyväksytty jatko-otteluissa. Koska Vehkalammen kentällä kuitenkin on hyvä ja toimiva lämmitysjärjestelmä, on ottelu esitetty pelattavaksi Jyväskylässä ja tämän ovat myös molemmat joukkueet hyväksyneet.

Liigacupin puolivälierät keskiviikkona 31.3.2010

HJK – FF Jaro / Tampere Utd, Finnair StadiumAC Oulu – FC Honka, Arina AreenaFC Inter – VPS, Botniahallin tn.JJK – TPS, Vehkalampi tn.